Beauty

Labello Lipscrub: help je lippen de winter door

Labello Lipscrub

In de winter heeft bijna iedereen snel last van droge lippen met losse velletjes. De introductie van de nieuwe Labello Verzorgende Lipscrub kon dan ook niet op een beter moment plaatsvinden.

Labello Lipscrub

Bij Labello denk je aan zachte verzorging voor je lippen. Een scrub lijkt precies het tegenovergestelde te zijn: de lipscrubs die wij kennen zijn allemaal wat grof en vaak zelfs veel te ruw voor onze lippen. Ze verwijderen weliswaar losse velletjes, maar geven je tegelijk het gevoel dat je je lippen met schuurpapier hebt verwijderd. Daarnaast zijn veel scrubs niet handig in gebruik: ze bevatten grove korrels die je na afloop goed moet weg halen. Ze zijn dus alleen geschikt voor momenten waarop je thuis bent en je een wasbak in de buurt hebt.

Labello pakt het met hun Verzorgende Lipscrubs een tikkie anders aan. Ten eerste is de vorm gewoon zoals je die kent van Labello, in de bekende stick. Om duidelijk te maken dat je hier met een scrub te maken hebt, is de huls van een bobbeltjesreliëf voorzien. Anders dan de grove scrubs die je kunt kopen of zelf kunt maken, gaat Labello heel subtiel te werk. Zie het als het verschil tussen een schuurpapier en een hele fijne nagelvijl: een stuk minder grof.

Afspoelen is niet nodig

Ons grootste bezwaar voor het gebruik van een lipscrub, de korreltjes die aan je lippen blijven plakken en zorgvuldig verwijderd moeten worden, heeft Labello ook opgelost. De hele fijne korreltjes in de Labello Lipscrub verdwijnen namelijk vanzelf als je even je lippen over elkaar heen wrijft. Heel handig in gebruik dus: je gaat met de stick over je lippen en verwijdert daarmee losse velletjes, en wrijft daarna je lippen over elkaar heen om de korreltjes te laten verdwijnen. Het effect? Lippen die een stuk minder losse velletjes bevatten en veel minder droog zijn. Prettig is dat de stick naast een scrub ook direct een verzorging is: de roze variant bevat rozenbottelolie terwijl de groene op basis van Aloë Vera is. Je kunt de scrub na afloop dus gewoon op je lippen laten zitten zodat hij als een lippenbalsem kan fungeren.

labello lipscrub

Heb je heel veel last van velletjes, dan is deze scrub misschien iets te lief voor je lippen; een wat grovere scrub kan dan zo nu en dan geen kwaad. Om je lippen de hele dag door te verzorgen, de bloedstimulatie te bevorderen en losse velletjes zachtjes tegen te gaan is de Labello Lipscrub wél perfect geschikt. Wij vinden hem zelfs zo goed in zijn werk dat we hem deze winter gebruiken in plaats van een normale lippenbalsem. De verkoopprijs bedraagt €4,99 per stuk, je koopt de Labello Verzorgende Lipscrubs bij de drogist.