Beauty

Labello Crayon Lipsticks: Labello met een kleurtje

Labello Crayon Lipsticks

Labello met een kleurtje… dat zal vast niet dekkend zijn? Mis! Labello Crayon Lipsticks geven je lippen écht kleur, terwijl ze ook verzorgen.

Labello Crayon Lipsticks

Labello ken je van de lipverzorging, en niet van de lipsticks. Er zijn wel varianten met een kleurtje te koop, maar veel meer dan een lichte zweem geven deze niet. Tot nu! Met Labello Crayon Lipsticks slaat Labello de kant van de make-up op, met volwaardige lipsticks die niet alleen dekkend kleuren, maar je lippen ook volop verzorgen.

Kleur bekennen

Het is even wennen, Labello kopen en goed nadenken over de kleur. Toch is het verstandig dat te doen, want voor deze lipsticks geldt ‘what you see is what you get’. Zoals de lipstick eruit ziet, zo wordt ook de kleur op je lippen.

Met slechts drie varianten om uit te kiezen, kan het lastig zijn de juiste tint te vinden. In dat geval is het een aanrader om meerdere tinten te kiezen, en deze wat te mengen. De rode tint ‘Poppy Red’ wordt bijvoorbeeld wat zachter als je hem mengt met de tint ‘Coral Crush’. Laatstgenoemde kun je trouwens ook prima gebruiken als blush; de romige textuur van de lipstick doet het ook prima op je wangen.

Labello Crayon Lipsticks

De lipsticks zijn redelijk mat van finish, en dekken in 1 laagje vrijwel volledig. Ze onderscheiden zich van andere lipsticks door hun verzorgende samenstelling: ruim 80% van de ingrediënten is er enkel en alleen in gestopt om je lippen zacht en soepel te houden. Denk aan jojoba-olie bijvoorbeeld, ideaal dus voor in de winter, en eigenlijk precies wat we van Labello zouden verwachten. Extra fijn: de lipsticks zijn vrij van minerale oliën.

Een bijzondere introductie van Labello, maar wel een hele mooie. Wij hopen op nog meer kleurtjes, en varianten met een meer shiny finish. De verkoopprijs van de Labello Crayon Lipsticks bedraagt €6,99 per stuk, ze liggen nu in de winkels!