Beauty Getest

La Roche-Posay Hydreane BB Crème

BB, de nieuwste trend op crème gebied. Steeds meer merken komen met hun eigen variant, zo ook La Roche-Posay. Wij probeerden hem uit.

BB-crème werd in basis gemaakt als dermatologisch verzorgingsproduct. Samengesteld om de huid te kalmeren en licht te camoufleren, en zeker niet te belasten. Dit in het achterhoofd houdende stelde La Roche-Posay een BB-crème samen, speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Het fijne aan BB creams is dat zij multifunctioneel zijn. De BB-crème van La Roche-Posay hydrateert, kalmeert, versterkt, beschermt en maakt de huid mooier en egaler. Dat laatste zie je direct bij het opbrengen: de dekking is beter dan we bij menig BB cream gezien hebben, zonder het idee te geven van een masker of dikke laag make-up. Prettig, het haalt de roodheid uit de huid en vormt daarmee een prima basis voor je eventuele verdere make-up.

Een los verzorgingsproduct is niet meer nodig, en dat scheelt niet alleen tijd, maar ook laagjes op je huid. Zeker als je snel last hebt van glimmende plekjes is dat voordelig, maar ook als je gevoelig reageert op verzorgingsproducten of make-up. Hoe minder producten je nodig hebt, des te kleiner is de kans dat je er slecht op reageert.

Waar veel BB creams vooral op een foundation lijken, merk je bij La Roche-Posay dat de huid écht centraal staat. De gespannen huid wordt zichtbaar en voelbaar rustiger, deze BB crème werkt minstens zo goed als menig verzorgingsproduct zonder dekking.

Een natuurlijke, doch goede dekking, lief en verzorgend voor de huid, voorzien van een UVA en UVB filter én zeer betaalbaar. Voor slechts 16,50 euro koop je de La Roche-Posay Hydreane BB Crème bij de apotheek, een absolute aanrader, zeker bij een gevoelige huid.