Beauty

L.O.V is the message

L.O.V

Goed nieuws! Er liggen nieuwe producten van L.O.V in de winkel, en die zijn zeer de moeite waard!

L.O.V: het grote zusje

Voor wie het nog niet wist: L.O.V komt uit dezelfde ‘stal’ als essence en CATRICE, en is van deze drie het meest ‘volwassen’ merk. Speciaal voor vrouwen die weten wat ze willen, trends niet klakkeloos volgen en kiezen voor kwaliteit.

Dat zie je terug in de nieuwe producten. Deze werden onlangs gepresenteerd met behulp van een prachtige lunch van Michael Wolf van Wolf Atelier (check voor de foto’s @lifestylelog.nl op Instagram) , die zich liet inspireren door de kleuren en texturen van deze producten.

L.O.V

Rozen?

In de lunch kwamen we regelmatig rozen tegen, en dat was niet toevallig; ook in één van de nieuwe producten is rozenwater verwerkt. Zoals in de mooie Sculpting Volume Mascara, in een luxe glazen flacon. Alleen vanwege die flacon zijn we al fan; mooi zwaar, met de uitstraling van een designermerk. En dat voor maar €16,99. Ook de inhoud is trouwens dik in orde; een mooie, klassieke mascara met dankzij het rozenbloesemextract een heerlijke geur bovendien. Ben je eerder op zoek naar een mascara die je wimpers vooral krult? Kies dan voor de 24H Long-Wear Curl & Volume Mascara (met €5,99 een echt koopje!). Als je deze aanbrengt zie je je wimpers direct in de krul springen!

PERFECTitude

Onder de noemer PERFECTitude werden er eveneens twee bijzonder producten geïntroduceerd die jou een beetje mooier maken. De Under Eye Treatment is perfect om te gebruiken na een nacht met weinig slaap. De crème met amandelolie en kamillewater laat de huid onder je ogen relaxen, zodat sporen van vermoeidheid minder zichtbaar worden. Het product droogt vrijwel transparant op, maar niet zonder de huid onder je ogen een heel klein beetje op te lichten; voor een frisse oogopslag.

L.O.V

Nog zo’n mooimaker is de Black Lip Scrub. Het ziet er misschien niet heel aantrekkelijk uit om mee op je lippen aan de slag te gaan, deze zwarte stick met korreltjes, maar toch kunnen we het je van harte aanraden. De zuiverende houtskool maakt je lippen goed schoon na een dag (long-lasting) lipstick, terwijl de suikerkorreltjes de huid zachtjes scrubt. Het resultaat: super schone, zachte lippen, die door de sheaboter en vitamine E meteen goed verzorgd zijn.

Glow!

De laatste twee producten die we je willen laten zien, zijn echte eyecatchers. Te beginnen met The Galaxy Eyeshadow & Liner. In deze leuke potjes (verkrijgbaar in zes tinten) vind je een crème met een metallic glans waar je van alles mee kan. Je kunt hem gewoon gebruiken als oogschaduw, over het hele ooglid of voor het aanbrengen van accenten. Gebruik je echter een dun kwastje, dan kun je hem ook als eyeliner gebruiken. Onze tip is om het kwastje in dat geval even licht te bevochtigen, zodat je het product extra strak aan kunt brengen, voor een intenser resultaat. Een heerlijk multifunctioneel product om volop mee te experimenteren.

L.O.V

Tenslotte is daar nog The GLOWrious, een highlighting palette. Ook hier kun je weer heerlijk mee ‘kliederen en knoeien’, en afhankelijk van de gelegenheid mee aan de slag gaan. De drie tinten passen bij iedere huidskleur, al zal ieder zijn favoriet hebben. Zo is de roze tint Prismagic mooi om ook meteen wat kleur aan je wangen te geven, terwijl Metal Glam een meer gouden look heeft, en perfect is voor chique accenten. Dit palette kost €16,99 en is iedere cent waard. De producten liggen vanaf half oktober in geselecteerde Etos filialen.