Beauty Getest

Kruidvat Professional Styling

Kruidvat heeft een nieuwe haarstyling lijn, ‘Professional Styling’. Wij probeerden de producten uit, zijn het aanraders?

De laatste trend op haargebied zijn producten met de term ‘professional’ in de naam. Niet dat deze ook echt in een kapsalon gebruikt worden, maar qua kwaliteit zouden ze er niet voor onder moeten doen. Dit laatste wagen wij te betwijfelen, al is het maar omdat je in de supermarkt of drogist nu eenmaal niet dat stukje advies krijgt wat de kapper wel meegeeft, maar over het algemeen zijn het prima producten.

Ook Kruidvat heeft een ‘Professional Styling’ lijn, met hierin producten die je haar op en top beloven te stylen. Wij probeerden er twee, de Shaper Paste (2,39 euro) en Heat Protection (eveneens 2,39 euro). Producten met verkoopprijzen waar je je geen buil aan zult vallen, maar zijn zij kwalitatief vergelijkbaar met andere drogistmerken?

Ja, zo luidt ons volmondige oordeel. De Heat Protection spray is een prettige, lichte spray die je haar beschermt tegen de warmte van alle hulpmiddelen die je gebruikt om je haar in model te brengen. Werkt prima, laat je haar mooi glanzen en verzwaart het niet. De Shaper Paste is lekker stevig, en laat jou je haar shapen precies zoals je dat wilt. Lekker veel body of juist glad, kwestie van de paste gebruiken en in model brengen. Prima producten dus, zeker gezien de verkoopprijs zeer de moeite waard!