Beauty Getest

Kruidvat Natures Zoutscrub Eucalyptus

De verpakking doet ons een beetje aan dat andere ‘natuurlijke merk’ denken. Maar kan Kruidvat Natures zich ook qua kwaliteit daarmee meten?

In de Kruidvat Natures lijn vind je verschillende producten, van bad- en doucheproducten tot bodylotions, massageoliƫn en milde huidoliƫn, allemaal op basis van etherische olie. Wij probeerden de Zoutscrub Eucalyptus.

Eucalyptus kennen we allemaal, de sterke geur kan helpen bij verkoudheden. Daarnaast heeft het ook nog eens een behoorlijk verfrissend effect, zowel op je huid als op je geest. Prima geschikt dus om tijdens een douchesessie de winterblues uit je lijf te jagen.

De Zoutscrub is lekker grof, zodat je de dode huidcellen gemakkelijk van je huid af kunt masseren. Deze voelt na afloop dan ook heerlijk glad aan, een effect dat wordt versterkt door de olie die in de scrub verwerkt is. Na gebruik zal je (tenzij je huid extreem droog is) dus meestal geen bodylotion of olie hoeven gebruiken.

De geur is sterk, maar zeker niet vervelend, en na het afspoelen grotendeels weer verdwenen. Het beloofde verfrissende effect is duidelijk voelbaar: een lichte tinteling op je huid zorgt ervoor dat je weer even wakker wordt geschud. Heerlijk! Met een verkoopprijs van 2,99 euro zeker de moeite waard om eens te proberen.