Beauty Getest

Kruidvat Klovex

Zo nu en dan is het tijd om echte klassiekers te herontdekken. Klovex bijvoorbeeld, al jarenlang te koop in het bekende bruine glazen potje bij Kruidvat.

Dat een product jarenlang te vinden blijft binnen een doorgaans toch snel wisselend assortiment in de drogist, zegt wel iets over de kwaliteit en populariteit. Bij het bruine glazen potje krijgen wij direct een ‘grootmoeders tijd’ gevoel, alsof de inhoud door een klassieke apotheker handmatig in het potje is gestopt.

Nu is dat natuurlijk al jarenlang al niet meer het gevoel, maar dat nostalgische gevoel maakt wel dat we direct vertrouwen hebben in de werking van Klovex. En terecht. De lekker vette substantie is ideaal in koude tijden, en beschermt je huid optimaal. Niet alleen als je kloofjes hebt, zoals de naam doet vermoeden, maar ook een pijnlijke neus bij verkoudheid, gesprongen lippen of mondhoeken of andere droge plekjes op gezicht of lichaam varen er wel bij.

Aan de vaseline achtige substantie is calendula toegevoegd, om het huidherstel te bevorderen. Met zo’n klein potje kun je tijden vooruit, want Klovex is hartstikke zuinig in gebruik. Onmisbaar in de winter, en met 2,23 euro fijn betaalbaar.