Beauty

Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

Je haar kleuren is een tijdrovend klusje, en er zijn simpelweg dagen dat je wel wat kleur kunt gebruiken maar écht geen tijd hebt.

Voor die momenten heeft Kruidvat nu een oplossing met hun Kleurshampoo Wash In Wash Out. Wij probeerden het uit.

Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

De Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out is er in zeven verschillende tinten, en kost €1,99 euro per stuk. Deze kleurshampoo is niet bedoeld om een compleet nieuwe haarkleur aan te nemen, wel om je kleur (natuurlijk of gekleurd) op te frissen en te versterken. Ideaal om tussen de verfbeurten door je kleur fris te houden, want iedereen met gekleurd haar zal wel eens hebben ervaren dat deze snel kan vervagen.

Het fijne is dat de kleurshampoo je haar niet belast, wat bij een normale kleuring wel het geval is. Het laat simpelweg kleurpigmenten achter op je haar. Dit betekent wel dat het effect kortstondig is: na maximaal drie keer wassen is de kleur verdwenen. Fijn, als je eens een andere kleurnuance wilt proberen, je bruine haar warmer wilt maken bijvoorbeeld, of wilt onderzoeken of warmblond je toch niet beter staat dan koel blond.

Kruidvat Kleurshampoo Wash In Wash Out

De tinten

Er zijn zeven tinten te koop: cool blond, honey blond, warm koper, warm bruin, rich red, chocolate brown en true chestnut. Veel tinten in de bruin/rode hoek, waarmee het leuk ‘spelen’ is op natuurlijk bruin haar: het geeft een prachtige gloed en net even dat kleuraccent dat je soms wel kunt gebruiken.

Ook blondines zullen Wash In Wash Out waarderen. Wil je mooi asblond haar dan kunnen we het zeer aanraden om eens in de week de Cool Blond variant te gebruiken (het effect is vergelijkbaar, en misschien zelfs nog wel wat sterker dan bij een zilvershampoo), terwijl je warm blond haar juist mooi van kleur houdt door regelmatig met de Honey Blond tint aan de slag te gaan. De flesjes zijn niet groot, ze gaan gemiddeld drie wasbeurten mee.

Gat in de markt!

De shampoo gebruik je bijna op dezelfde manier als een gewone shampoo, het enige verschil is dat je het product vijf minuten laat inwerken. Pas op, want de kleurstof in de shampoo trekt snel in bijvoorbeeld een douchegordijn, zorg dus dat je niet spettert, of spoel alles na gebruik even snel schoon. Het effect is, afhankelijk van de kleur en conditie van je haar, sterker dan dat van een shampoo speciaal voor een bepaalde haarkleur, en minder sterk dan een reguliere haarkleuring. Een kleurboost, die we in deze prijscategorie nog niet eerder tegenkwamen: fijn van Kruidvat!