Beauty

Kruidvat Keratin Hair Repair

Kruidvat Keratin Hair Repair

Kruidvat introduceert een aantal producten voor je haar, waarin keratine is verwerkt. Maar wat is keratine eigenlijk, en wat doen deze producten?

Keratine

Je haar bestaat voor 95% uit keratine, althans, als het meezit. Door regelmatig stylen verliest je haar steeds meer van dit oh zo belangrijke stofje. Het resultaat? Droog en breekbaar haar, dat allesbehalve glanst.

Gelukkig zijn er steeds meer producten die het gebrek aan keratine kunnen herstellen. Van dure kuren bij de kapper, tot veel goedkopere producten bij de drogist. Over het verschil in kwaliteit en werkzaamheid durven wij geen uitspraken te doen, maar feit is dat het toevoegen van keratine aan haarverzorgingsproducten wat ons betreft een prima ontwikkeling is.

Kruidvat Keratin Hair Repair

Ook bij Kruidvat kun je nu, binnen de eigen lijn, verzorgingsproducten vinden met keratine. Naast twee verschillende maskers en een herstelkuur is er een Anti-klit Spray aan het assortiment toegevoegd, en met name van deze laatste worden wij erg enthousiast.

Haar met een gebrek aan keratine is droog, stug en moeilijk te kammen. Door een spray te gebruiken die het haar direct beter kambaar maakt voorkom je haarbreuk tijdens het kammen. De keratine in de spray zorgt ondertussen voor herstel, zodat je haar er na regelmatig gebruik steeds beter uit gaat zien.

Kruidvat Keratin Hair Repair

Makkelijk!

Ook als je geen zin hebt in lange behandelingen, of producten die je eerst in moet laten trekken en daarna weer uit moet spoelen, kun je je lokken dus verwennen met een fijne portie keratine.

Je kunt de spray iedere dag gebruiken op vochtig of droog haar, voor het kammen uiteraard. Met een verkoopprijs van slechts €2,99 het proberen meer dan waard, zeker nu de zomer eraan komt en je haar ook nog eens te lijden krijgt zon, zee en strand.