Beauty

Echte krachtpatsers!

krachtpatsers voor je huid

Wij zijn dol op innovaties! Deze producten zijn echte krachtpatsers voor je huid.

Zij doen ’s nachts het werk

Ideaal: producten die hun werk doen als jij slaapt. The Beauty Kitchen Night Halo Potent Sleep Mask met Abyssinian Oil is een masker dat je de hele nacht mag laten zitten. Wees niet bang, het is transparant en wordt niet hard; je ligt dus niet de hele nacht met een harde laag groene klei op je gezicht. Het masker voelt als een lekkere rijke balsem, die je huid verfrist, vertroetelt en weer laat stralen. In de ochtend was je je gezicht, en kun je op je stralendst aan de dag beginnen.

Ook de Embryolisse Gentle Night Peeling zorgt ervoor dat je de dag stralend kunt beginnen. In plaats van een masker is dit echter een peeling, eentje die je huid ontdoet van alles wat overbodig is. Een peeling kan nogal eens wat agressief zijn, er zijn genoeg varianten te koop die je zeker geen hele nacht op moet laten zitten. Bij deze Gentle Night Peeling is dat niet het geval; je huid loopt geen risico. Naast een peeling is dit fijne tubetje ook gewoon een fijne verzorging, met o.a. arganolie, die je huid heerlijk zacht maakt.

esthechoc

Goede huid? Goed eten!

Een goede huid bereik je niet alleen door goed te smeren, maar ook door gezond te eten. Je huid heeft tenslotte ook voedingsstoffen nodig! Kies dus voor veel groente en fruit, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een maaltijdshake waar de perfecte combinatie van eiwitten, koolhydraten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen in zit. Makkelijk, en een stuk gezonder dan snacken! Bij Orangefit.nl vind je volop van dit soort plantaardige producten.

Chocolade is trouwens ook goed voor je huid. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch maken we geen grap. Deze chocolaatjes zitten bommetje vol goeds voor je huid. Er zit een wetenschappelijk verhaal achter (sterker nog, esthechoc werd ontwikkeld in samenwerking met Cambridge University), dat we je grotendeels zullen besparen. Wat je moet weten is dat in deze pure chocolade natuurlijke stofjes zitten die de huidveroudering flink kunnen vertragen. Een voedingssupplement voor je huid, in de vorm van een lekker chocolaatje. Neem er iedere dag eentje (de hele doos in één keer leeg eten is niet, we herhalen NIET, de bedoeling, helaas), en je huid zal je dankbaar zijn.

Vermoeidheid

Waaraan zie je het snelst of iemand vermoeid is? Precies: de huid. In combinatie met kleine, vermoeide ogen, maak je al snel een uitgebluste indruk. Wist je dat vitamine b heel goed werkt tegen vermoeidheid? Alcohol, de pil en roken zorgen voor een afbraak van vitamine b, en kunnen er dus voor zorgen dat je je allesbehalve fit voelt. Heel belangrijk dus om je vitamine b op pijl te houden, als je  stralend en fris door het leven wilt gaan!

vichy

Met een pipetje

Wil je er over tien dagen op je best uitzien? Dan heb je precies genoeg tijd om met de Vichy LIFTACTIV Anti-Oxidanten Booster aan de slag te gaan. Deze krachtpatser bevat 15% pure Vitamine C en Hyaluronzuur, die het beste in je huid naar boven weten te halen. Iedere dag breng je 4 tot 5 druppeltjes aan op je huid, gevolgd door je normale huidverzorging.

Zeker nu we richting winter gaan kan je huid wel wat energie gebruiken. Deze booster voor je huid helpt een flink handje en zorgt ervoor dat er uitgeruste en daarmee jonger uitziet. Ook ideaal om te gebruiken zo vlak na de feestdagen… we weten allemaal hoe uitgeblust we ons daarna voelen. Je huid zal je dankbaar zijn!