Beauty Culinair

Kort maar krachtig: Allerhande Kerst Box, essence advent calender en The Body Shop Shade Adjusting Drops

Allerhande Kerst Box

Iedere week laten we je een aantal producten zien die nieuw in de winkels liggen, of binnenkort te koop zullen zijn.

We vertellen je precies wat je moet weten: ‘Wat is het?’, ‘Wat kost het?’, ‘Waar koop ik het?’ en ‘Wel of niet kopen?’. Kort maar krachtig!

Wat is het? Albert Heijn Allerhande Kerst Box: een doos gevuld met een kant en klaar kerstdiner voor 4 personen.

Wat kost het? €69,-

Waar koop ik het? vanaf donderdag 26 november via ah.nl/kerstbox.

Wel of niet kopen? Voor 69 euro haal je een 4-gangen kerstdiner voor 4 personen in huis. Met als voorgerecht een visplateau met homemade pickle en salade, als tussengerecht een paddenstoelenbouillon met shiitakes & omeletreepjes. Het hoofdgerecht is een eendenborst met saus van pruimen & steranijs, geroosterde aardappel en groenten en als dessert staat een triffle met meringue, mango en passievrucht op het menu.

Vind je het geen probleem om met kerst hetzelfde te eten als je buren: kopen. De prijs is redelijk, de gerechten bijzonder, maar niet te exotisch voor de gemiddelde Nederlander en het gemak is groot.

essence advent calender

Wat is het? essence advent calender

Wat kost het? €24,99

Waar koop ik het? Van half november tot half december bij Kruidvat en Trekpleister, zolang de voorraad strekt.

Wel of niet kopen? Twijfelgevalletje. Essence is een budget merk, voor 25 euro kun je er met gemak alle producten die je écht wilt hebben van kopen, terwijl je in de adventskalender ongetwijfeld ook producten zult vinden die je niet zal gebruiken.

Daar staat tegenover dat de producten in de adventskalender normaal niet te koop zijn en dat het gewoon erg tof is om 24 dagen lang een cadeautje te krijgen.

The Body Shop Shade Adjusting Drops

Wat is het? The Body Shop Shade Adjusting Drops: druppels die je foundation lichter of juist donkerder kunnen maken.

Wat kost het? €14 per flesje

Waar koop ik het? The Body Shop

Wel of niet kopen? Kopen! Zeker als je moeite hebt de juiste tint foundation te vinden. Ook ideaal om je favoriete foundation in de winter wat lichter en in de zomer wat donkerder mee te maken, en zo perfect bij je teint te laten passen.