Beauty Health

Koop beautyproducten en steun Pink Ribbon

De jaarlijkse borstkankermaand staat weer voor de deur, en dat betekent extra veel aandacht voor deze slopende ziekte. De verschillende merken die onder The Estée Lauder Companies vallen introduceren in de maand oktober speciale Pink Ribbon producten waarmee geld wordt ingezameld voor The Breast Cancer Research Foundation.
Van Aveda is er de Pink Ribbon editie van de Hand Relief-crème. De crème kost 30 euro, te koop via Aveda-salons en spa’s, en 2 euro van ieder verkocht product wordt gedoneerd. Bobbi Brown heeft een mooie limited edition lip set, bestaande uit een nieuwe exclusieve kleur van de Creamy Lip Color en een eenmalig verkrijgbare Glitter Lip Balm. Verkoopprijs 40 euro, via de Bobbi Brown Studio’s in de Bijenkorf in Amsterdam en Rotterdam. Bobbi Brown doneert 35000 dollar.
Clinique verkoopt via de Clinique Counters in de Bijenkorf een speciale editie van de bekende Dramatically Different Moisturizing Lotion, geleverd met een Clinique en Pink Ribbon bedelarmbandje. Verkoopprijs 46,80 euro, waarvan 20% wordt afgedragen. De roze geur DKNY Be Delicious Fresh Blossom draagt ook zijn steentje bij: 20% per verkochte flacon van deze geur (52,00 euro) gaat naar The Breast Cancer Research Foundation.

Estée Lauder komt met 2 verschillende Lip Sets, bestaande uit een lipstick, lipgloss en lippotlood in een Pink Ribbonverpakking. De sets zijn samengesteld door Elizabeth Hurley en Evelyn Lauder en kosten 23,50 euro (bij de Estée Lauder Counters in de Bijenkorf). Ook hiervan wordt 20% per verkocht product afgedragen. Crème de la Mer tenslotte komt in oktober met een roze verpakking, voor 220 euro bij de La Mer Counters in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam. Er wordt 10% per verkocht product gedoneerd aan The Breast Cancer Research Foundation.