Beauty Getest

Kneipp Passievrucht-grapefruit

‘Niet voor consumptie’, meldt een stickertje bovenop de nieuwe Passievrucht-grapefruit Badschuim van Kneipp ons. Zouden er echt mensen zijn die daartoe in de verleiding komen, vragen we ons af? We draaien de dop eraf en ruiken aan de inhoud van de fles. Ja, dat kunnen we ons eigenlijk best voorstellen!

Een vruchtensapje, een zonnige dag. Dat gevoel roept de Passievrucht-grapefruit geur bij ons op. Iedere Kneipp lijn heeft zijn eigen bijzondere effect, en bij deze is dat ‘vrolijk gevoel’ meldt de verpakking. En daar is geen woord aan gelogen. Wat een frisheid, wat een zon en wat een energie zit er in zo’n fles zeg!

Passiebloem en grapefruit hebben allebei zo hun bijzondere kenmerken. De passiebloem laat gevoelens van angst en nervositeit verdwijnen, terwijl de grapefruit niet alleen spanningen en vermoeidheid verdrijft, maar ook nog eens bijzonder verfrissend werkt. Een ideale combinatie dus.

Binnen het Passievrucht-grapefruit assortiment liggen nu al de Douche (4,99 euro) en Badschuim (8,99 euro) in de winkels, die we allebei zeer kunnen aanraden. In juli volgens ook nog een Massageolie (7,99 euro) en Badolie (8,99 euro).