Beauty winnen

Kneipp bestaat 125 jaar: win een Kneipp pakket (afgelopen)

Kneipp 125 jaar

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat Lifestylelog in 2016 alweer tien jaar bestaat. En wat zijn we daar trots op!

Maar we kennen onze plek natuurlijk ook. Want Kneipp was er al een stuk eerder: zij bestaan 125 jaar. Samen vieren wij dit hele jaar onze verjaardag, en delen we uit. Deze maand maak je kans op een heel bijzonder pakket!

Kneipp 125 jaar

Da’s nog eens iets om trots op te zijn: Kneipp bestaat 125 jaar. En het knappe is, ze blijven vernieuwen, en verrassen ons steeds weer met nieuwe producten. Met altijd dezelfde natuurlijke achtergrondgedachte, die is in al die jaren niet veranderd. Producten zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën: Kneipp brengt het beste wat de natuur ons te bieden heeft naar de badkamer.

Winnen

Om dit jubileum te vieren stelde Kneipp een pakket samen met vier heel bijzondere producten. Wil jij een Klaproos Hennep én een Citroen Verbena Douche en Bodylotion winnen? In prachtige flessen, die je alleen al om naar te kijken neer zou zetten in je badkamer?

Doe dan mee aan deze winactie! Vul in de maand juni het onderstaande formulier in, en misschien ontvang jij binnenkort deze heerlijke set.

Deze actie is afgelopen.