Beauty

Knallende ogen met essence

essence lash princess false lash effect mascara

Het is zo makkelijk en lekker klassiek: je ogen opmaken met zwarte eyeliner en bijpassende mascara. Essence introduceert twee nieuwe producten die dat nog makkelijker maken.

essence lash princess false lash effect mascara

Je kent misschien de lash princess mascara van essence al, met die vormgeving van een echte prinsessenjurk op de huls. Essence lash princess false lash effect mascara (€3,39) is een nieuwe variant hierop die, de naam zegt het al, je wimpers eruit laat zien als neppers.

Het bijzondere borsteltje (een cobra borsteltje, voor de kenners) met heel veel kleine haartjes is makkelijk in gebruik, en bedekt je wimpers met een goede laag mascara. Twee of drie laagjes zorgen voor lekker dikke, lange, zwarte wimpers. Speciaal voor die momenten dat je je ogen extra op wilt laten vallen.

essence easy 2 use eyeliner pen

essence easy 2 use eyeliner pen

Zwarte mascara combineert mooi met zwarte eyeliner, maar niets is zo vreselijk als een slecht opgebrachte eyeliner. Een lijntje hoort strak te zijn, en op beide ogen hetzelfde, en dus niet bibberig, ongelijk of rommelig. Maar ja… dat vergt wel wat oefening!

Essence easy 2 use eyeliner pen (€2,89) helpt een aardig handje, en is ideaal om het trekken van een strak lijntje onder de knie te krijgen. De tip bestaat uit losse haartjes, die als het ware meebewegen met je ooglid. Een penseeltje, stevig van structuur, dat zich makkelijk laat leiden en precies doet wat jij wil: heerlijk.

Houd de pen recht voor een dun lijntje, of juist wat meer scheef voor een dikkere lijn. Kwestie van uitproberen met gegarandeerd resultaat: zelfs de grootste eyeliner kluns kan met essence easy 2 use eyeliner pen een strakke lijn trekken!