Beauty

Katy Perry’s Indi Visible

Katy Perry's Indi Visible

Goed nieuws voor fan van Katy Perry of bijzondere geurtjes: Katy Perry’s Indi Visible ligt nu in de winkels!

Klassiekers?

Celebrity geuren hebben over het algemeen niet zo’n beste reputatie. Ze groeien zelden uit tot klassiekers (wie heeft er vandaag de dag nog de geuren van J. Lo, Kylie Minogue of Sarah Jessica Parker op het plankje in de badkamer staan? Precies…), zijn nogal vaak dertien in een dozijn en lijken vooral bedoeld om snel in te springen op de populariteit van de celeb in kwestie.

Is dat erg? Niet echt. Er is namelijk een flinke markt voor deze geuren, en zeker jonge dames identificeren zich nu eenmaal graag met hun idolen. Daar komt nog eens bij dat er soms écht wel lekkere geurtjes tussen zitten, die voor een mooi prijsje bij de drogist liggen. Katy Perry’s Indi Visible valt wat ons betreft in die categorie.

Katy Perry’s Indi Visible

Je kunt veel van Katy Perry zeggen, maar niet dat ze ‘gewoontjes’ is. Durf jezelf te zijn, durf eruit te springen; een mooie boodschap naar de wereld, haar fans in het bijzonder.

De grooste fout die zij zou kunnen maken bij een nieuwe geur, was om niet op te vallen. Een dertien in een dozijn luchtje op te leveren. Gelukkig is zij niet in deze valkuil getrapt.

Katy Perry's Indi Visible

Indi Visible is een behoorlijk opvallende geur! Behoorlijk zomers, met kokos en zachte bloemen. Maar ook warm, met 11 muskussoorten (eerlijk: nee, wij wisten ook niet dat er zoveel verschillende waren…), sandelhout en patchoeli. Een mengelmoesje, zou je kunnen zeggen, slim, zodat iedereen er wel iets prettigs in kan ontdekken. Maar daarmee zou je deze bijzondere combinatie toch tekort doen, het resultaat is namelijk echte een bijzondere geur. Opvallend vrolijk, voor menigeen wellicht wat te zoetig, maar wel krachtig en ‘dare to wear’.

Een celebrity geur die, net als al haar voorgangers, vast ook geen klassieker wordt, maar wél durft op te vallen. We houden ervan. Oh, en ook van de prijs trouwens: dit bijzondere Eau de Parfum scoor je al vanaf €24,- bij Kruidvat.