Beauty Getest

John van G Colorpartycipation

Dit is de zomer van de knalkleuren. En dan hebben we het niet alleen over kleding, nee, ook je make-up mag knallen. Het fijne make-upmerk John van G laat je zien hoe dat moet, met de nieuwe lijn Colorpartycipation.

In deze lijn vind je uitsluitend oogschaduws en nagellakken in de allermooiste, opvallendste kleuren. Geel op je nagels, knalroze op je ogen: een echte kleurexplosie. Extra leuk is dat de kleuren van de nagellakken precies overeenkomen met die van de oogschaduws. Als je wilt kun je die dus ook nog matchen.

De oogschaduws zijn mat, wat de kleuren extra intens maakt. Ze zien er op je huid precies zo uit als in de verpakking, knallend dus! In tegenstellen tot veel andere poederoogschaduws zijn deze ook nog eens verzorgend voor je huid, en blijven ze o.a. door de toevoeging van plantaardige wassen ook nog eens prima zitten. Ook de nagellakjes zijn van prima kwaliteit, en laten je nagels deze zomer lekker opvallen. Makkelijk aan te brengen en goed dekkend!

Producten van John van G zijn naast mooi ook nog eens erg handig. Je kunt namelijk heel gemakkelijk ieder seizoen je eigen paletje samenstellen: alle oogschaduws komen in kleine, losse verpakkingen en zijn aan de onderzijde van een magneetje voorzien. Koop er een John van G palette bij, en plaats je favoriete kleurtjes van dat moment erin. Hartstikke handig, en ook nog eens hartstikke betaalbaar. Een losse kleur oogschaduw kost 5,80 euro, wat voor een professioneel product geen geld is.

Benieuwd naar de producten van John van G in het algemeen, of deze Colorpartycipation collectie in het bijzonder? Je vindt ze bij drogist en schoonheidsspecialist. Een compleet overzicht vind je op www.beautywinkel.nl.