Beauty

Jil Sander Sunpop: de vrolijkste zomergeuren ooit!

Jil Sander Sunpop

Als er één geur is die ons aan de zomer doet denken, dan is het Jil Sander Sun. Een vleugje van deze klassieker, en wij zitten op een zonnig terras of zomers strand. De nieuwe limited editions, Jil Sander Sunpop, zorgen voor een nieuwe zomerse herinnering: een fruitig ijsje op een warme dag.

Jil Sander Sunpop

Van de klassieke geur Jil Sander Sun verschijnen wel vaker bijzondere uitvoeringen. Stiekem hoeft dat van ons niet zo: wij blijven liever bij ‘the real thing’. Maar deze zomer maken we toch een uitzondering. Want Jil Sander Sunpop… daar worden we we wel zo verschrikkelijk blij van!

Keuzes!

Om meteen met het enige nadeel te beginnen: je zult moeten kiezen. Of sparen. Hoe dan ook, deze zomer is er niet één limited edition van onze favoriete zomergeur te koop, maar drie. Ga jij voor roze, koraalrood of groen? Of kun je echt niet kiezen, en koop je ze alledrie?

Wij probeerden de roze variant Arty Pink uit, en waanden ons in een Italiaanse ijssalon. Zoet en vrolijk maar tegelijk stijlvol en chique. Oosters-bloemig, aangevuld met o.a. limoen, rode bes en vanille. Een ijssalon, dus!

Jil Sander Sunpop

Houd je meer van een wat groenere geur, met houtnoten en musk? Dan moet je de Green Fusion variant hebben. Liefhebbers van zachte vrouwengeuren met amber en musk kiezen voor de Coral Pop uitvoering. En kun je niet kiezen, of vind je het zo gezellig staan, drie felgekleurde (ze geven zowat licht!) flesjes naast elkaar? Dan koop je ze alledrie! Met een verkooprijs van €35 voor 100 ml zijn deze fijne zomergeuren vriendelijk geprijsd, tenslotte.