Beauty

Je benen scheren met melk en honing

Je benen scheren met melk en honing: als je het al te letterlijk neemt wordt het een behoorlijk kleverige smeerboel. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar de romige en zachte illusie die melk en honing opwekken zijn wel erg prettig in combinatie met een gevoelige huid die van haartjes ontdaan dient te worden. Dat dacht ook Wilkinson, want hun nieuwste Intuition product maakt gebruik van melk en honing.

De Wilkonson Intuition Plus Natural Care, zoals de nieuwe variant voluit heet, is speciaal bedoeld voor een huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken. De scheerkop, bestaande uit 3 mesjes in een crème-zeepblok, scheert niet alleen de haartjes weg, maar kalmeert, voedt en hydrateert de huid eveneens. De geur is lekker zacht, precies zoals je je melk en honing voorstelt, waarmee wij deze nieuwe variant een zeer welkome aanvulling vinden.

Wilkinson Intuition Plus Natural Care kost 9,99 euro (scheersysteem met douchehouder en twee mesjes), de navulverpakking met 3 mesjes ook. Maar let op, want tijdens de introductieperiode gelden er speciale acties waarbij je aankoopbedrag tot 100% wordt terugbetaald.

De producten van Wilkinson Intuition zijn o.a. te bestellen via Drogisterij.net.