Beauty Getest

JANZEN Orange 77 Fresh Rose & Mandarin

Ken je het verzorgingsmerk JANZEN al? De luxe producten van dit merk zijn voor je lijf en je huis. En onlangs verscheen er een nieuwe lijn, Orange 77 Fresh Rose & Mandarin. Wij snuffelden er alvast aan!

In de lijn vind je op dit moment drie bodyproducten: een Shower Foam (7,95 euro), Body Cream (14,95 euro) en Srub (14,95 euro). In het najaar zal er ook een drietal producten in de Home lijn aan worden toegevoegd.

De Shower Foam spuit je, onder de douche, zo op je hand, waarna deze direct romig begint te schuimen. Een heerlijk luxe douche ervaring, die je huid niet alleen lekker zacht maakt maar ook nog eens heerlijk laat geuren. Deze geur, van bloemen en fruit, met een vleugje vanille om het nog wat zachter te maken, kom je ook tegen in de Scrub en Body Cream. Laatstgenoemde is direct onze favoriet: de cream trekt snel in, maar maakt je huid urenlang lekker soepel én verrukkelijk geurend.

Misschien waren de producten van Janzen je nog niet eerder bewust opgevallen, en misschien komt dat ook wel doordat ze een beetje lijken op die van een ander merk… Maar neem als je ze tegenkomt, bij o.a. DA, Sephora en Pour Vous toch eens de moeite om ze te proberen, want dat zijn ze meer dan waard!