Beauty

Indian Sunset, de lente/zomer look 2016 van Aveda

aveda indian sunset

Aveda is een merk dat niet alleen jou, maar ook de wereld waarin je leeft graag een beetje mooier maakt.

Dat zie je terug in de producten, die niet alleen met liefde voor het milieu zijn gemaakt, maar ook jouw natuurlijke schoonheid versterken. Wij bekeken de nieuwe Indian Sunset look!

Aveda lente/zomer 2016: Indian Sunset

Bij Aveda hebben ze een prachtige make-up lijn, die ieder seizoen wordt uitgebreid met een limited edition look die precies past bij dat jaargetijde. Bij het aanbreken van de lente zijn we op zoek naar frisse, zachte kleuren die je laten stralen. En die vind je in deze Indian Sunset limited edition!

De lijn bestaat uit 11 limited edition tinten, en 1 reeds bestaande kleur, verdeeld over een groot aantal producten. Zo zijn er vier nieuwe tinten oogschaduw, Petal essence single eye colors (€16,50 per stuk), in zachte, aardse kleuren. Op onze foto’s zie je de tinten Lilac Glow en Desert Clay. De oranje/bruine Desert Clay tint geeft je ogen net wat meer uitstraling dan wanneer je voor een ‘normale’ bruine tint zou kiezen, en heeft een mooie matte finish. Perfect voor een naturel look! Met Lilac Glow kun je je ogen extra laten stralen: de zachte parelmoertint kun je gebruiken op het hele ooglid, of als highlighter. Staat prachtig op een zomers gebruinde huid!

aveda indian sunset

Bij de Single Eye Colors van dit seizoen zijn ook bijpassende Eye Definer eyeliners (€18,-) verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor een koele paarse tint (Violet Blossom) of de op onze foto’s afgebeelde Sea Fern, in intens turkoois. Deze staat prachtig bij de Desert Clay oogschaduw!

Ook voor de lippen zijn nieuwe, bijpassende kleuren te koop. Je kunt kiezen uit een dekkende Lip Color (€20,-) of een wat meer transparante Lip Glaze (€22,-). Van beide varianten zijn verschillende nieuwe kleuren, vaak met een roze ondertoon, te koop, die stuk voor stuk prima passen bij de rest van de Indian Sunset look. Heerlijk is het aroma van plantaardige pepermunt, dat lekker fris aan je lippen voelt. Zeker op warme dagen een aanrader!

Verkrijgbaarheid

De producten uit de Aveda Indian Sunset limited edition zijn te koop via de Aveda salons, spa’s en verkooppunten. Kijk voor meer informatie op www.aveda.nl.