Beauty Favourites

In de goodiebag: Odorex Extra Dry Lotion

Er zijn altijd van die momenten dat een gewone deodorant niet genoeg bescherming biedt. Een lange dag op het werk, een spannend feestje of gewoon een bloedhete zomer. Dan wordt het tijd voor Odorex Extra Dry. Deze bijzondere deodorant onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur. Door de unieke formule blijft Odorex Extra Dry langer werkzaam dan een reguliere deodorant, slechts 2 à 3 maal per week aanbrengen is voldoende.

Odorex Extra Dry dient ’s avonds voor het slapengaan te worden opgebracht en biedt vervolgens een meerdaagse bescherming. Lees voor gebruik van Odorex Extra Dry de gebruiksaanwijzing zorgvuldig.

Je vindt dit product in alle goodiebags die we deze maand gaan verloten, (lees hier hoe het precies werkt). Hou Lifestylelog dus heel de maand goed in de gaten, en maak kans!

Let op: je hoeft dus niet je gegevens achter te laten in het formulier hieronder. Check Lifestylelog iedere dag en wacht op de items die beginnen met ‘Win: goodiebag’, hier kun je je gegevens achterlaten.