Beauty Favourites

In de goodiebag: Herôme pakket

Creëer prachtige handen en nagels met dit Herôme hand- en nagelpakket. Verzorg eerst de handen met de Herôme 24 Hour Protective Hand Cream. Deze zachte handcrème beschermt, verzorgt en hydrateert de handen voor minstens 24 uur. Daarnaast trekt de handcrème snel in en maakt de handen zijdezacht.
Voor optimale verzorging van uw nagels en nagelriemen gebruikt u de wonderpen. Deze wonderpen heeft een kalmerende, verzorgende en herstellende werking.

Gebruik daarna één van de twee W.I.C. nagellakken. De nagellakken zijn gemakkelijk aan te brengen door de platte, brede kwast en drogen snel. Daarnaast zijn ze zuurstofdoorlatend, verrijkt met Silica en vitamine E. Hierdoor worden de nagels optimaal verzorgd en krijgen een briljante glans. De trendy, verzorgende nagellakken bieden iedere vrouw de ultieme accessoire op haar nagels!

Je vindt dit Herôme pakket in 3 van de goodiebags die we deze maand gaan verloten, (lees hier hoe het precies werkt). Hou Lifestylelog dus heel de maand goed in de gaten, en maak kans!

Let op: je hoeft dus niet je gegevens achter te laten in het formulier hieronder. Check Lifestylelog iedere dag en wacht op de items die beginnen met ‘Win: goodiebag’, hier kun je je gegevens achterlaten.