Beauty Favourites

In de goodiebag: Guhl setjes

GUHL Prachtig Lang is er voor lang haar, tot op of over de schouders. Maar liefst 44%* van de vrouwen heeft lang haar. En hoewel lang haar geliefd is, is het lang niet altijd in conditie… Zeker 24% van de vrouwen met lang haar heeft last van een vettige haaraanzet en droge uiteinden. Voor 33% geldt dat zij gespleten haarpunten heeft. De producten van GUHL Prachtig Lang zijn er speciaal om lang haar in topconditie te houden. Er is een shampoo, crème-conditioner en een milk spray, die allemaal zorgen voor gezond, glanzend en soepel haar.

GUHL Langdurig Volume geef je haar mee body en grip, ideaal al je haar wat slap is. Je haar blijft natuurlijk aanvoelen en ogen, maar dan wel met meer stevigheid die lang aanhoudt. De shampoo, volume & care spray en föhn active styling spray ondersteunen elkaars werking, en werken dus het best als je ze alle drie gebruikt!

Je vindt de producten van Guhl in alle goodiebags die we deze maand gaan verloten, (lees hier hoe het precies werkt). Hou Lifestylelog dus heel de maand goed in de gaten, en maak kans!

Let op: je hoeft dus niet je gegevens achter te laten in het formulier hieronder. Check Lifestylelog iedere dag en wacht op de items die beginnen met ‘Win: goodiebag’, hier kun je je gegevens achterlaten.