Beauty

imPress Press-on Manicure: de manicure die je opplakt

impress press-on manicure

Op zoek naar een trendy manicure die nauwelijks tijd kost? Dan is de Press-on manicure van imPress iets voor jou. We vertellen je er alles over!

Press-on Manicure

Je kent ze vast wel: kant-en-klare nepnagels, voorzien van een laagje lijm, die je zo over je eigen nagels heen plakt. Leuk voor een avondje uit, maar meestal onhandig lang, hard en onnatuurlijk. Bovendien laten ze vaak ook nog eens eerder los dan jouw avondje uit voorbij is. Press-on Manicure van imPress werkt net iets anders.

Flexibel

Het grootste verschil tussen imPress en traditionele plaknagels? Het materiaal. De Press-on Manicure maakt gebruik van flexibel materiaal, dat meteen veel natuurlijker voelt en oogt op je nagels. Bovendien zijn de nagels niet te lang en standaard voorzien van een trendy kleurtje of design.

impress press-on manicure

Onze set bestaat uit nude nagels, met een aantal nagels voorzien van een stevige glitter. Leuk voor een speels effect, en helemaal hot: 1 nagel in een andere kleur. Voor gebruik was je je handen goed, en bereid je je nagels voor met de bijgeleverde prep pad. Vervolgens zoek je per natuurlijke nagel de best passende press-on (liever iets te klein dan iets te groot!), en maak je voorzichtig het beschermende laagje dat over de plaklaag heen zit los. Je drukt de press-on op je nagel, blijft hem een half uurtje goed aanduwen (niet continue hoor!), en klaar. Als je wilt kun je de nagels na het aanbrengen nog iets meer in vorm knippen of vijlen, maar dat is in ons geval niet eens nodig.

Hoe lang je manicure blijft zitten verschilt per persoon. Belast je je handen zwaar, dan zullen ze eerder loslaten dan wanneer je alleen maar mooi zit te zijn. Over het algemeen kunnen we wel zeggen dat ze beter en langer blijven zitten dan harde kunstnagels die je zelf opplakt, maar natuurlijk minder lang dan wanneer je een nagelstyliste aan het werk zet. Een mooie tussenoplossing!