Beauty

De highlights uit het nieuwe assortiment van essence

essence herfst 2017

Augustus is traditioneel de maand waarin essence een flinke lading nieuwe producten introduceert. Wij zetten de highlights voor je op een rijtje, met o.a. een heel bijzondere nagellak!

Make it metallic

Als er 1 trend is die dit seizoen niet te missen valt in de collectie van essence, dan is het wel ‘metallic’. Met o.a. een vloeibare Metal Shock Eyeshadow (€3,59), Metal Chrome Blush (€2,99) en de keuze uit een Metal Shock Lip Paint en Vibrant Shock Lip Paint (allebei €3,39) tover je binnen een mum van tijd een opvallende, trendy make-up op je gezicht.

essence herfst 2017

Je kunt de metallic producten samen gebruiken (er is keuze uit heel opvallende varianten, tot groen en blauw op je lippen aan toe!), maar natuurlijk ook kiezen voor 1 opvallend metallic accent.

Iets te heftig?

Vind je de metallic look iets te heftig? Of gewoon een beetje too much voor iedere dag? Geen nood. Er zijn ook volop andere nieuwe producten te koop. Wij zijn bijvoorbeeld dol op de Fresh & Fit Awake Primer (€3,59), die je zowel alleen als onder je foundation kunt dragen. Er zijn vitaminen en cranberry water in verwerkt, en veel lichtreflecterende deeltjes, die je er frisser uit laten zien. Wij dragen deze primer graag op dagen dat waarop we voor ’naturel’ gaan, en geen zin hebben in een foundation. Met een primer ziet je gezicht er dan net wat ‘zachter’ en wakkerder uit.

Ben je dol op experimenteren? Dan moet je ook zeker het Lips go wow! Lip art palette (€3,59) in huis halen. Hierop vind je vier tinten lipstick, die stuk voor stuk zorgen voor bijzondere kleuren en effecten op je lippen. Je kunt ze los gebruiken, met elkaar mengen of over je normale lipstick heen: lekker uitproberen en steeds wat nieuws verzinnen!

essence herfst 2017

Als een spiegel

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen: glitterpoeder dat je op je nagels wrijft, waardoor deze veranderen in ware spiegels. Essence heeft het nu in het assortiment! En wat werkt het makkelijk: dun laagje topcoat op je nagels aanbrengen, 1 minuutje laten drogen (niet langer, de topcoat moet nog net niet helemaal droog zijn) en met je vinger het glitterpoeder er overheen wrijven tot het spiegeleffect ontstaat. Vervolgens nog een laagje topcoat, en klaar zijn je letterlijk schitterende nagels. We voorspellen dat dit spiegeleffect een echte trend gaat worden, dus haal meteen het metal shock nail poeder (€2,99, verkrijgbaar in zes tinten) en bijpassende metal shock sealing top coat (€2,99) in huis. In plaats van een topcoat, kun je als onderste laag trouwens ook een gekleurde nagellak gebruiken voor spectaculaire effecten! Zie hier voor een tutorial. In het Duits, maar de beelden spreken voor zich.

Nog meer goed nagelnieuws: de brushed metal nail polish (€1,99, in 6 kleuren) laat je nagels lekker knallen, en de holo rainbow nail polish (€2,89, in 5 tinten) zit barstensvol hele kleine glittertjes die je nagels een holografisch effect meegeven.

Al deze nieuwe producten behoren vanaf nu tot het vaste assortiment van essence (in tegenstelling tot de limited editions, die vaak maar een maand te koop zijn, blijven deze producten dus in ieder geval de hele herfst en winter).