Beauty

Het is zomer bij Lush!

Bij Lush verzinnen ze ieder seizoen weer heerlijke nieuwe producten, gewoon, om jou blij te maken. In de zomer gaat dat zeker lukken!

Wij bekeken de nieuwste producten, die deze zomer aan het assortiment worden toegevoegd, en bleven nog dagen vrolijk. Dat kwam vooral door de superblije bath bomb die luistert naar de grappige naam ‘Granny Takes a Dip‘. Zoveel tropische kleuren bij elkaar, dat wordt een feestje in bad!

Kleur voor kleur zie je de bath bomb bruisen, steeds meer kleur aan je badwater toevoegend. Dat, in combinatie met de heerlijk frisse geur van gember, peper en citroen bezorgt zelfs de grootste zuurpruim een vrolijk zomer gevoel!

Lush staat ook bekend om de heerlijke, handgemaakte zeepjes. Dit seizoen zijn de Parsley Porridge en Mangnificent zeep nieuw. De Parsley Porridge zeep zit vol peterselie, grapefruit, havermeel, aloe gel en tea tree. En iedereen met een vette huid zat dat direct herkennen: deze combinatie verricht wonderen. Mooie introductie van Lush! De Mangnificent, met zijn sappige mango, mag er trouwens ook zijn. Beide zeepjes zijn geschikt voor lichaam en handen.

lushzomer142

Maar er is meer! En dan hebben we het over de nog opvallendere producten. We beginnen met de African Paradise body conditioner. Hou je van een lekker vette, intens verzorgend product voor je huid? Dan moet je deze hebben! Vol Afrikaanse oliĆ«n, boters en fruit, en dat voel je. Je huid kan na gebruik wat plakkerig zijn, maar het ultra zachte, glanzende resultaat is het waard, geloof ons! De nieuwe D’Fluff scheerzeep (of gewone zeep, daar kan je hem ook voor gebruiken) doet qua geur en textuur denken aan aardbeienmousse, maar dan nog zachter. Ideaal om je mee te scheren, de cacaoboter en andere verzorgende ingrediĆ«nten zorgen ervoor dat je huid glad en zacht uit de strijd komt.

Heel bijzonder is het laatste product, de Zest hair gelly. Haargel, op de Lush manier. Met sinaasappelsap, dat zorgt voor een sterke hold. Het moet bij je haarstijl (en type) passen, maar wat een leuke innovatie van Lush, en wat ruikt deze gelly heerlijk!

Benieuwd geworden naar de producten? Ga ze vooral zelf even bekijken (en ruiken!) in de Lush winkels. Zit er geen een in de buurt? Dan bestel je de producten via www.lush.nl.