Beauty Getest

Het is lente bij Lush!

Heerlijk, de winter die langzaam de weg vrij maakt voor de lente. Gaat het je niet snel genoeg, loop dan eens bij Lush binnen!

Bij Lush, waar alle producten vers en handgemaakt zijn, ruik en zie je het voorjaar. Waar het normaal al heerlijk ruikt in de winkels, spat de vrolijkheid er nu helemaal vanaf. Fijn, daar zijn we wel aan toe!

In het assortiment vind je vanaf vorige week een aantal limited edition producten waarvan je het voorjaar in je bol krijgt. Onze favoriet, nieuw in het assortiment: The Birghtside. Deze veganistische Bubble Bar tovert je bad om in een zonnig feestje, vol oranje bubbels en een heerlijke sinaasappelgeur. Om er langer van te genieten dan 1 badbeurt leg je de Bubble Bar eerst lekker een paar dagen in je woon, bad-of slaapkamer, en laat je de uitbundige geur al je zinnen prikkelen.

Ook nieuw en limited edition: de Henata (een ballistic in de vorm van een hennetje), de Mumkin en Secret Garden (twee heerlijke Bubble Bars) en, alvast voor Pasen, de Easter Egg Hunt Soap, de uitbundigste zeep die wij kennen, vol gekleurde ‘paaseieren’.

lushvj20132

Om het voorjaar compleet te maken neem je een duik in de rest van het limited edition lente assortiment, bijvoorbeeld voor de grappige Carrot Bubble Bar, een wortel die je bad meerdere keren van een heerlijk schuim voorziet. Ook de Tulip from Amsterdam Bubble Bar kun je meerdere keren gebruiken, deze bloem op een stokje fleurt (en geurt!) je badkamer dus een tijdlang lekker op. Als je ook van afwassen een feestje wilt maken dan maak je het sopje met The Washing Up Fairy, die niet alleen lief is voor de vaat maar ook voor je handen.

Je vindt al deze limited edition lenteproducten en meer bij Lush, in de verschillende vestigingen maar ook via www.lush.nl.