Beauty

Het grote Lifestylelog feestdagen reddingsplan

feestdagen reddingsplan

Hoera, de feestdagen staan op het punt om los te barsten! Heb jij ook zoveel leuke feestjes op het programma?

Omdat het tussen al die feestdagen door niet altijd meevalt om er piekfijn uit te blijven zien, hebben wij dit jaar een reddingsplan opgesteld. Volg het nauwkeurig, en je komt stralend de feestdagen door!

Een goed herstel is het halve werk

Heb je tijdens de feestdagen een volle agenda, dan is ‘herstellen’ het toverwoord. Neem de tijd om uit te rusten tussen de feestjes door, en geef je lijf de tijd om een beetje bij te tanken.

Het herstelproces kun je versnellen met de juiste producten. Neem bijvoorbeeld na een avond feesten een warme douche met The Comforer Shower Cream van Lush. Een vloeibare variant op het dekentje waar je op dat moment zo graag onder zou liggen, verzorgend en verzachtend voor lijf en leden.

Ben je in het bezit van een bad? Nog beter! Het Rozemarijn Activeringsbad van Weleda is ideaal om te gebruiken vlak voor je je gaat voorbereiden op weer een kerstdag of oudejaarsavond. Het geeft je een schop onder de kont, een flinke oppepper, zodat je na een kwartiertje weer fris en fruitig uit je bad stapt.

Heel de avond op de dansvloer gestaan, en nu last van spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had? Zorg dan dat je Magnesium Olie van De Tuinen bij de hand hebt. Deze olie ontspant de spieren en stimuleert de doorbloeding, zodat je pijnlijke spieren fijn bij kunnen komen. Ook ideaal bij een stijve nek!

feestdagen reddingsplan

Je gezicht weer in de plooi

Nu je lijf op weg is geholpen, is het tijd om een blik in de spiegel te werpen. Dat kan na een avondje feesten even schrikken zijn, maar geen nood: ook dit valt op te lossen.

Eerst je ogen. Kun je die bijna niet vinden, omdat zwarte kringen en wallen alle aandacht opeisen? Wij zweren bij de Anti Wallencrème van Jacob Hooy. Een natuurlijk, niet agressief product, dat vochtafdrijvend werkt en ons nog nooit teleurgesteld heeft. Heb je het echt bont gemaakt, en blijven er donkere kringen zichtbaar? Zorg dan voor een goede concealer, liefst eentje met twee tinten zoals deze van essence, om de boel te camoufleren. Daar knapt een mens van op!

Heel de avond (lucht)kusjes uit staan delen, en nu droge lippen? Snel iets aan doen, anders zie je er al snel wat onverzorgd of zelfs ziekig uit. Srub je lippen met Santa’s Lip Scrub van Lush. Een grove korrel en lieve hartjes zorgen voor zachte, goed doorbloede lippen én een goed humeur.

Heb je een aantal avonden veel make-up gebruikt, en heeft je huid het daardoor zwaar? Vlekjes, pukkeltjes, dat soort werk? Laat dan de agressieve goedjes met chemische ingrediënten eens staan, en gebruik het Bio Gezichtsmasker van Earth Line. Daar zit niks in waar je huid op kan irriteren, en brengt de boel even tot rust. Het masker hydrateert en voedt de huid, en zorgt bij ons keer op keer voor een ontspannen, gezonde look.

feestdagen reddingsplan

Help je haar

Nu je lijf en gezicht in orde zijn, is het tijd om je haar aan te pakken. Zit je kleurtje er nog goed in, of zie je het gedurende de feestdagen steeds fletser worden? Gebruik in dat geval de Wash In Wash Out kleurshampoo van Kruidvat, ideaal om je kleur snel weer wat op te peppen. Zeker als je je haar rood geverfd hebt een must om voor de feestdagen aan te schaffen, zodat je ook op Oudejaarsavond nog vlammend voor de dag komt.

Verder is het wat je haar betreft ook weer een kwestie van herstellen. Heeft al het stylen schade aangericht, en dreigt je feestelijke kapsel te veranderen in een droog bosje stro? Gebruik als stylingproduct dan de voedende crème van L’Oréal Elvive Extraordinary Oil. Deze brengt je haar perfect in model, terwijl de olie die erin is verwerkt je haar herstelt en laat glanzen. Ideaal bij droog, onwillig haar.

Zijn het vooral de haarpunten waar het probleem zit? Kies dan voor het herstellend serum uit de Honing Goud serie van Garnier Loving Blends. Dit serum maakt droge en gespleten haarpunten weer een stuk gezonder, zodat je haar er direct weer een stuk gezonder uit ziet.

Alle stappen doorlopen, en de juiste producten in huis gehaald? Dan wensen we je prachtige feestdagen toe!