Beauty Getest

Het geurduo van Thomas Sabo

Waar de namen van de nieuwe geuren van Thomas Sabo los staan van elkaar, is de damesgeur overduidelijk wel verbonden aan de herenvariant.

Dat zie je aan het design, de robuuste kubus waarin je de geur in een flacon in de vorm van een wereldbol vindt. Wit voor dames, zwart voor heren. Je ruikt het ook in de geuren, die prima bij elkaar passen.

Rebel at heart, zo heet de herengeur. De allereerste herengeur van Thomas Sabo, de sieradendesigner die zich al eerder op damesgeuren stortte. Charismatisch, een echte ‘man-man’, daar richt Rebel at heart zich op. Een sterk kruidige geur, voor mannen die een persoonlijkheid hebben, en niet bang zijn deze te tonen. Hout, musk, tonkabonen en een vleugje kaneel ruik je terug in deze Eau de Toilette, waar wij direct voor vielen.

Dan de damesgeur. Glam’n soul is wat minder uitgesproken dan de herengeur, twee van deze sterke karakters zouden tenslotte flink botsen. Glamour, vrouwelijkheid en elegantie vormden de basis van deze unieke geur. Voor een vrouw van de wereld, die zelfvertrouwen en positiviteit uitstraalt. Voor zakenvrouwen en voetbalvrouwen, voor stewardessen en secretaresses, voor vrouwen die vrouw durven te zijn. Een geur die je bij de eerste keer ruiken misschien niet direct opvalt, maar waar wij toch steeds aan bleven snuffelen. Een prachtige tijdloze geur voor de vrouw die weet wat zij wil!