Beauty Kerst

Heerlijke kerstproducten van Lush

Lush kerst 2017

Iedereen die houdt van de producten van Lush weet dat het leven in december nóg mooier wordt.

It’s the season!

Pakjesavond is geweest, vanaf nu gaan we vol voor kerstmis! Wat een heerlijke, gezellige tijd. Thuis, maar zeker ook in de winkelstraat, waar de mooiste etalages en sfeervolle verlichting voor een instant-kerstgevoel zorgen.

Lush brengt ieder jaar een heerlijk kerstassortiment naar zijn winkels. Producten die er niet alleen heerlijk feestelijk uitzien en fantastisch ruiken, maar ook nog eens lief zijn voor mens, dier en milieu. Extra goede reden om jezelf of anderen wat van deze producten cadeau te doen, toch?

Een greep uit het assortiment

Lush is zo dol op kerstmis, dat het ieder jaar een enorme hoeveelheid producten introduceert om het te vieren. Zoveel dat we keuzen hebben moeten maken, we konden je onmogelijk alles laten zien. We beperken ons dus tot onze favorieten, voor ieder wat wils.

Heb je een bad? Dan heb je extra veel geluk. Lush staat namelijk bekend om haar Bubble Bars en Bath Bombs, producten die je bad omtoveren tot een feestje. Speciaal voor de kerst is er bijvoorbeeld de Snowman Bubble Bar die, als je hem langzaam verkruimelt onder een lopende kraan, je bad omtovert tot een bubbelfestijn. Heerlijk voor een droge huid, want deze lieve sneeuwpop is gemaakt van o.a. sojamelk en sheaboter.

Lush plum snow

Ben je meer een fruitig typje? Dan is de paarse Plum Snow Bubble Bar misschien meer je ding, hij ruikt heerlijk naar pruimen en mandarijnen.

Kan het je niet zoet genoeg zijn? Dan kies je vast voor het leuke toverstafje, de Magic Wand. Haal het stokje een paar keer door je badwater, en je waant je in een bad vol snoepjes! Leuk aan deze Bubble Bar is dat hij meerdere keren te gebruiken is. Als je het stokje door je bad hebt gehaald breng je hem snel weer op het droge, en kun je er nog zeker een keer of twee, drie mee doen.

Lush magic wand

Geen bad? Geen probleem!

Heb je geen bad? Geen nood, je kunt ook prima in kerstsferen komen onder de douche. In de feestelijke collectie vind je ook een aantal Showergels. De Berry Berry Christmas is onze favoriet. Ten eerste heeft hij natuurlijk zijn naam mee (daar wordt een mens toch blij van?), maar ook de geur mag er zijn. Bergamot, zoete sinaasappel en vooral heel veel bessen maken je vrolijk, ook als kerstmis nog even heel ver weg lijkt. En de toegevoegde glitters maken iedere dag lekker feestelijk!

Ben je de avond voor kerstmis te hyper om te kunnen slapen, benieuwd naar alle cadeautjes die je zult krijgen? Of heb je een leuk feestje gehad, en wil je voor het slapen even tot rust komen? Dan is de Twilight Showergel handig om in huis te hebben. Volop lavendel en ylang ylang zorgen ervoor dat je snel relaxed en wel naar dromenland vliegt.

Deze producten, en veel meer, zijn tijdelijk te koop in de Lush winkels en via lush.nl.