Beauty

Heel veel kerstcadeaus bij The Body Shop

the body shop kerst 2015

Keuzestress. Dat is het eerste gevoel dat ons overvalt als we de enorme hoeveelheid kerstproducten van The Body Shop bekijken.

Meer dan 60 speciale kerstproducten liggen er vanaf deze maand in de schappen, van losse producten tot nieuwe geuren, van cadeaupakketten tot de populaire Advent Calender. Wij deden een greep in het enorme assortiment.

Kerstmis draait om geven

We beginnen met misschien wel het allerbeste cadeau: het goede doel dat The Body Shop steunt met haar kerstproducten. In samenwerking met WaterAid is ervoor gezorgd dat iedere aankoop van 1 ‘pre-filled gift’, een cadeaupakket dus, 1 dag schoon water voor een familie in Ethiopië oplevert. Een prachtige gedachte, en reden te meer om dit jaar je kerstcadeautjes bij The Body Shop te kopen toch?

Alle cadeaupakketten zijn prachtig verpakt, zodat zelf inpakken eigenlijk overbodig is. Er is qua verpakkingen gekozen voor traditionele kleuren als rood en groen, aangevuld met andere feestelijke tinten als goud en diep paars.

The body shop kerst 2015 strawberry festive picks

Keuzes!

Maar uit welke producten en pakketten kun je dan zoal kiezen? Wij kunnen je de mooi rode gift box Strawberry Festive Picks meer dan aanraden. Die is er in drie maten, in prijs oplopend van €25 tot €50. Op onze foto zie je de kleinste maat.

Je vindt hierin, welke maat je ook kiest, sowieso een Strawberry Shower Gel, Strawberry Body Butter en Strawberry Body Polish (formaten van de verpakkingen verschillen per cadeau). Het cadeau van €25 is aangevuld met een Strawberry Soap en een ‘badbloem’, om je lekker mee in te zepen. In de grotere formaten vind je bijvoorbeeld een Hand Cream of een Eau de Toilette.

Aardbeien is misschien geen typische kerst-geur, maar oh, wat worden wij vrolijk van een vleugje zomer in de koude winter. Heerlijk zoet, en het is bijna onmogelijk om niét vrolijk te worden als je deze producten gebruikt.

the body shop kerst 2015 fuji green tea

Fuji Green Tea

Ook van de geur Fuji Green Tea zijn verschillende cadeaupakketten te koop. Wij laten je de allergrootste zien, de Fuji Green Tea Ultimate Luxeries ter waarde van €50,-.

Fuji Green Tea is de perfecte geur voor iedereen die van groene thee, of frisse ‘groene’ geuren houdt. In dit prachtige pakket (we worden al blij als we er alleen maar naar kijken) vind je zes heerlijke producten die je van top tot teen verzorgen.

Om te beginnen is daar de Cologne, een zachte, niet overheersende geur. De fles van 100 ml is royaal genoeg om lekker lang mee te doen, of net iets ruimer mee te spuiten. Ben je geen fan van parfums, maar vind je het wel fijn om lekker te ruiken, dan is deze Cologne de perfecte oplossing.

Onder de douche kun je kiezen tussen de Shower Gel en de Body Scrub. Laatstgenoemde heeft een niet al te grove, maar wel stevige korrel die eens per week je dode huidcellen effectief verwijdert en een fris, zacht huidje tevoorschijn tovert.

Na het douchen wordt het lastig kiezen: wordt het vandaag de Body Lotion, de Body Sorbet of de Body Butter? Je vindt ze alle drie in dit cadeaupakket, en ze zijn stuk voor stuk heerlijk. Voor ‘normale’ dagen raden wij de Body Lotion aan. Trekt snel in, maakt je huid lekker soepel en zorgt voor een subtiele geur die je heel de dag bij je draagt.

Voor het wat stevigere werk, als je je huid eens lekker wilt verwennen of droge plekjes extra goed wilt aanpakken, kies je de Body Butter. Deze lekkere dikke crème is misschien wel ons favoriete product van The Body Shop: we hebben al heel wat potten in verschillende geuren versleten.

Heb je juist behoefte aan verfrissing, kies dan voor ook al zo’n The Body Shop favoriet: de Body Sorbet. De wat ‘glazige’ lotion trekt snel in, en hydrateert de huid, zonder een vettig laagje achter te laten. In de zomer bewaren we Body Sorbets graag in de koelkast, voor een extra verfrissend effect. Heb je tussen alle feestjes door aan een ultieme oppepper, dan kun je dat natuurlijk in de winter ook rustig doen!

Dit cadeaupakket geef je aan iemand die wel wat verwennerij kan gebruiken. Zowel de inhoud als de verpakking stralen pure luxe uit, een écht cadeau. Natuurlijk ook prima om jezelf cadeau te doen!

the body shop kerst 2015 frosted plum

Frosted Plum

Naast cadeaupakketten kun je natuurlijk ook losse producten kopen die speciaal voor deze feestdagen in de winkels liggen. Frosted Plum is een goed voorbeeld daarvan.

De chique donkerpaarse verpakkingen passen goed bij de sappige inhoud, een mix van rijpe pruimen, magnolia en pioenrozen. Door hun chique look perfect om cadeau te geven, maar zeker ook om voor jezelf aan te schaffen en de hele winter van te genieten.

Onze favoriet? Dat is toch weer de Body Butter (€16), al zijn we ook erg fan van de lekkere Lip Balm in een royaal blikje van 20 ml (€5,-). Ook fijn: de eveneens royale (250ml) pot Sugar Scrub (€18,-), heerlijk voor wie houdt van een grove korrel en een voelbaar effect.

Kun je bij The Body Shop alleen cosmetica kopen? De naam van de winkel doet dat wel vermoeden, maar het laatste product dat we je willen laten zien bewijst het tegendeel: de heerlijke Frosted Plum Candle (€15,-) in een transparant glas laat ook je huis deze feestdagen heerlijk ruiken.