Beauty

Hawaiian Tropic nu ook in Nederland!

Hawaiian Tropic

Iedereen die het merk al eens in andere landen is tegengekomen mag gaan juichen: het heerlijke merk Hawaiian Tropic is nu ook in Nederland te koop.

Hawaiian Tropic: Aloha Therapy

Wie het merk al kent, weet dat Hawaiian Tropic niets anders dan de zomer in een flesje is. De zonproducten die zij in veel landen al jarenlang succesvol verkopen zijn niet alleen populair doordat ze zo prettig in gebruik zijn, maar zeker ook doordat zij zo heerlijk ruiken.

Goede zonproducten ruiken naar zomer, als je het ons vraagt. En hoe die zomer dan ruikt? Liefst een beetje tropisch. Kokos bijvoorbeeld, is typisch een geur die je direct in zomerse sferen brengt. Deze vind je in ruime hoeveelheden terug binnen de hele range van Hawaiian Tropic, net als bijvoorbeeld passiebloem, mango en guave. En dan niet alleen de geur ervan, nee, we hebben het hier over het echte werk, en dat ruik je.

Door te kiezen voor deze uitgesproken tropische geuren, heeft Hawaiian Tropic wereldwijd een trouwe schare fans verzameld. Maar: you love it or you hate it. Ben je niet zo van de sterk geurende producten, dan ben je misschien minder enthousiast.

Eindelijk in Nederland

De fans hebben er lang op moeten wachten, maar een deel van de producten van dit populaire merk is nu eindelijk in Nederland te koop. Een deel, ja, een vijftal producten om precies te zijn. Gelukkig is daarbij wel voor producten gekozen waarmee je de hele zomer in tropische sferen door kunt komen.

Hawaiian Tropic

Er zijn verschillende producten die beschermen tegen de zon, zoals de afgebeelde Protective Zonneolie. Speciaal voor het gezicht is er de Silk Hydration Air Soft Face Lotion, een lichtgewicht product met een SPF 30, die in de zomer met alle liefde het werk van je dagcrème overneemt. Niet vettig, wel voedend en beschermend: ideaal. Speciaal voor na het zonnen tippen we de After Sun Body Butter.

Alle producten zijn speciaal samengesteld om te gebruiken op zonnige zomerdagen. Een aantal ervan kun je echter rustig het hele jaar door gebruiken. Omdat ze stuk voor stuk zijn voorzien van die fijne tropische kokoksgeur, zorgen ze ervoor dat je de zomer het hele jaar onder handbereik hebt. Winterdipje? Smeer je droge wintervelletje in met de Body Butter, en niet alleen je huid knapt op: door de heerlijk zomerse geur, blijft ook je humeur gegarandeerd niet achter.

In Nederland zijn de producten exclusief te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De prijzen liggen tussen de €15 en €20 per product. Kende je het merk nog niet? Ga het dan zeker eens proberen: heb je de geur eenmaal geroken, dan wil je, net als wij, vast nooit meer iets anders!