Beauty Getest

Handig op reis: Céleste Originals Pretty Nails- Pads

Céleste Originals  is een merk dat duidelijk is opgericht door een vrouw: praktische, doeltreffende producten waar je écht wat aan hebt, daar draait het om. De nieuwe Pretty Nails- Pads zijn daar een goed voorbeeld van.

Nagels lakken is leuk, maar die nagellak er weer af zien te krijgen zonder eindeloos geknoei, en zonder je nagels te belasten, dat is niet altijd even makkelijk. Dat moet handiger kunnen, dacht de vrouw achter Céleste Originals, Denise van Gulik. En dat klopt: haar Pretty Nails – Pads zijn veilig voor de nagels (zonder aceton en alcohol), handig in gebruik en makkelijk op te bergen en mee te nemen.

In het ronde doosje vind je 25 stevige katoenen pads, die zonder te pluizen of scheuren hun werk doen. Per 10 nagels heb je 1 pad nodig, al wordt aangeraden bij donkere kleuren of glitters rekening te houden met twee pads, iets waar wij ons na gebruik bij aansluiten. De pads ruiken minder chemisch dan veel andere nagellakremover, het frisse citrusgeurtje is zelfs wel lekker. Met een verkoopprijs van 5,99 euro een prima aanschaf, zeker ook goed geschikt om mee te nemen op vakantie. Geen gedoe met losse flesjes remover die kunnen gaan lekken!