Beauty

Haal de zee naar je badkamer!

De zee zit vol vitaminen, mineralen en sporenelementen, die er voor zorgen dat je huid en stralend uitziet. Het is voor de meeste mensen alleen zo lastig om dagelijks even in de zee te springen, en dus is de nieuwe THERMEĀ® Thalasso Therapie erg handig. Deze lijn is o.a. gebaseerd op elementen uit de Atlantische oceaan en de Dode Zee, daarnaast zijn er nog eens zeealgen en mineralen aan toegevoegd.

Je vindt in deze lijn verschillende ‘kant en klaar’ producten, zoals een shower gel en 4-in-1 shower scrub. Er zijn echter ook producten in opgenomen die je minder vaak bij de drogist tegenkomt. Dead Sea Salt bijvoorbeeld, wat je in de badkuip kunt gooien voor een gezond bad: het zout stimuleert de doorbloeding van het lichaam en het biologische, zelfherstellende en reinigende vermogen van de huid. Daarnaast is er het Scrub Salt, dat de bovenste laag dode huidcellen verwijdert en de doorbloeding stimuleert.

Deze producten zijn misschien minder opvallend en hebben een minder luxe uitstraling dan veel andere soortgelijke producten, toch zijn zij het proberen meer dan waard. Zeker voor een ieder met een gevoelige of snel van schilfertjes voorziene huid zijn de Thalasso Therapie een welkome (en betaalbare!) aanvulling op het assortiment. De prijzen beginnen al bij 3,99 euro.

De producten van Therme zijn o.a. te koop via Drogisterij.net.