Beauty Celebs Fashion

Gwen Stefani introduceert Harajuku Lovers geurlijn

Harajuku is hot! In het trendy district in Japan hebben de meisjes een heel eigen stijl ontwikkeld, die door mode ontwerpers inmiddels gaarne wordt geimiteerd. Meisjesachtig, cartoonesk bijna, maar vooral erg ‘individueel’: kleding en styling zijn een echt statement. Ook Gwen Stefani merkte deze trend op, en besloot haar nieuwste geur hieraan te wijden.

Als je het ons vraagt gaat het bij ‘Harajuku Lovers’, zoals de Eau de Toilette heet, eigenlijk helemaal niet om de geur. Nee, het is de simpelweg geweldige flacon die dit luchtje, zonder het ooit geroken te hebben, al tot een hebbeding maakt. De superleuke poppetjes en de bijbehorende geuren, vijf in totaal, zijn helemaal in Harajuku stijl, en stuk voor stuk uniek. Zo is ‘Lil’ Angel’ fruitig en bloemig, terwijl ‘Baby’ een beetje poederachtig ruikt.

Als je het goed wilt doen, dan koopt je ze natuurlijk alle vijf. Dat hoeft niet persé een heel kostbare hobby te zijn: de individuele geuren zijn er al vanaf 19,95 euro (10 ml), maar er is ook een leuke set te koop waarmee je voor 65 euro direct alle poppetjes in je bezit hebt.