Beauty Getest

GUHL Vochtherstel

GUHL houdt niet van half werk. Voor ieder haartype is er niet 1 product, maar een complete lijn. En dat is prettig!

Als je last hebt van droog haar, en wie heeft dat nu niet in deze tijd van het jaar, is het verstandig om geen halve maatregelen te nemen. Met alleen een shampoo of masker kom je er niet, écht probleemoplossend bezig ben je pas als je alle producten op elkaar afstemt. Met GUHL is dat een fluitje van een cent.

Neem nu de lijn Vochtherstel’, vrolijk oranje gekleurde verpakkingen met producten die elkaar perfect ondersteunen. Begin met de shampoo, die je haar niet alleen wast maar ook direct een vochtboost geeft. Ga verder met de bijpassende crème-conditioner, die je haar (we spreken uit ervaring) heerlijk zijdezacht, maar niet slap maakt. Fijn is het gel masker, een extra stap voor die momenten dat je wat meer tijd hebt, of wanneer je haar er echt even om schreeuwt.

De finishing touch voor iedere dag is de Daily moisture spray, die je na het wassen en handdoekdroog maken van het haar gebruikt of tussen de wasbeurten door, als een opfrisbeurt. De spray zorgt eveneens voor minder droog haar, en maakt het ook nog eens zacht en gladder.

guhlvochtherstel2

In alle GUHL Vochtherstel producten is Babassu-olie verwerkt. Misschien schrikt dat je af, veel producten met olie verzwaren je haar tenslotte. Bij deze variant hoef je daar echt niet bang voor te zijn. Babassu-olie dringt heel snel door in je haar, en laat geen vettig of verzwarend laagje achter. Echt het proberen waard!