Beauty

GUHL vernieuwt Langdurig Volume lijn

GUHL heeft voor ieder type haar een eigen complete verzorgingslijn. Onlangs werd de Langdurig Volume lijn vernieuwd, en natuurlijk bekeken wij het resultaat.

De Langdurig Volume lijn is er voor iedereen met fijn, slap, dun haar. Maar wist je dat hij ook favoriet is bij dames met kapsels die flink de hoogte in moeten? Een goede kuif of semi-hanenkam kan niet zonder!

Volume krijg je door verschillende dingen te combineren. Zo mogen er in het product absoluut geen zaken zitten die het haar verzwaren of vettig maken. Dat was de reden dat je tot op heden nog geen conditioner in deze lijn aantrof. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen, en heeft GUHL een conditioner weten samen te stellen die je haar wel verzorgt en kambaar maakt, maar ondertussen dat licht stroevige, echt schone gevoel dat de bijpassende shampoo ook al gaf niet laat verdwijnen. Al te zacht en soepel haar geeft geen volume tenslotte.

Ons favoriete product uit de Langdurig Volume lijn is zonder twijfel de Föhn active styling spray. Dit spuit je lichtjes over vochtig haar voor je het gaat föhnen. Wat er dan gebeurt is een klein wonder: je haar wordt voller, dikker en bovenal ‘hoger’. Ideaal voor iedereen met haar dat na het föhnen direct weer inzakt (het effect houdt tot 48 uur aan!), onmisbaar als je je (korte) haar flink overeind wil zetten zonder te touperen. Wij zijn al jarenlang fan van dit wonder in een flesje, en zijn maar wat blij dat de lijn verder is uitgebreid!