Beauty

GUHL verbetert twee shampoos

GUHL Intensieve Stevigheid bier shampoo

Heb je last van futloos, of juist snel vet haar? GUHL heeft de shampoos die daar perfect voor zijn onlangs vernieuwd, wij presenteren de vernieuwde Intensieve Stevigheid en Fris & Luchtig Shampoo.

GUHL Intensieve Stevigheid shampoo

De kleur van deze shampoo doet je er misschien al een heel klein beetje aan denken: deze shampoo is een heuse biershampoo! Gelukkig zijn alleen de goede eigenschappen van dit dorstlessende goedje gebruikt, gist voor versterking van het haar en mout voor volume, en niet de geur. Je wilt tenslotte niet ruiken alsof je net de kroeg uit bent komen rollen!

Er is een lekker parfum aan deze shampoo toegevoegd, speciaal hiervoor samengesteld, dat lekker fris en bloemig ruikt. Ook met de kwaliteit van de shampoo zit het wel goed: de vorige versie was al prima, en de bewezen formule is voor het vernieuwde product verbeterd. Ideale shampoo bij dun haar!

GUHL Fris & Luchtig shampoo

GUHL Fris & Luchtig shampoo

GUHL Fris & Luchtig is de verbeterde versie van wat voorheen Luchtig & Fris heette. Een subtiele naamsverandering, die extra benadrukt dat het hier om een shampoo gaat die je haar fris houdt, tot wel 2 dagen. Dat moet als muziek in de oren klinken bij iedereen die snel vet haar heeft.

In de shampoo tref je de Japanse yuzu vrucht aan, een echte vitamine C bom. En vitamine C staat er weer om bekend dat het overtollig talg op een zachte maar effectieve manier van de hoofdhuid verwijdert, precies dat wat haar snel vet maakt. Ook deze shampoo ruikt heerlijk, een combinatie van citrus en bloemen.