Beauty Getest

GUHL Rijke Voeding Verfijnde haar-olie

Olie is hot! Voor je lijf, in de salade, maar zeker ook in je haar. GUHL springt daar met een uitbreiding op de Rijke Voeding lijn goed op in.

‘Verfijnde haar-olie’, zo heet de nieuwste aanwinst in deze lijn die speciaal werd samengesteld om het haar te herstellen en in optimale conditie te brengen én houden. En het leuke is, deze olie kun je op allerlei manieren gebruiken.

Als een soort masker bijvoorbeeld, dan breng je de olie voor het wassen op droog haar aan, even laten intrekken en vervolgens je haar op de normale manier wassen. Je haar voelt na afloop heerlijk zacht en soepel aan, droge punten zijn verdwenen. Deze toepassing is vooral fijn als je haar snel slap of vet is, je wast de overtollige olie die niet door het haar wordt geabsorbeerd er tenslotte meteen weer uit.

guhlolie2

Ook kun je de olie na het wassen aanbrengen op handdoekdroog haar, als een soort ‘leave-in conditioner’. Wees wel zuinig, je haar heeft niet veel nodig en al te rijkelijk aanbrengen kan voor een wat vettige look zorgen. Tenslotte kun je het ook nog gebruiken als finishing touch, in plaats van een glansproduct. Fijn om doffe punten in 1 keer weg te toveren, en je haar mooi te laten glanzen en er extra gezond uit te laten zien.

De olie is zeer zuinig in gebruik, met 1 flesje (9,99 euro) doe je behoorlijk lang. Fijn dat de olie zijn defintieve plek in het haarverzorgingsschap heeft gevonden, en goed om te zien hoe GUHL de vele gebruiksmogelijkheden uitlegt. Een onmisbaar flesje in je badkamer!