Beauty

GUHL Pluiscontrole & Veerkracht: wondermiddel voor pluizend haar?

Of het komt door ons vochtige klimaat weten we niet zeker, maar wat we wel weten is dat niet minder dan 55% van de Nederlandse vrouwen last heeft van pluizig haar. Kan GUHL daar verandering in brengen?

Het fijne aan GUHL is dat ze nooit kiezen voor half werk. Een product wordt niet ‘solo’ gepresenteerd, maar in een hele lijn met producten die elkaar versterken. Zo kun je de shampoo, conditioner en verdere verzorging van je haar precies op elkaar afstemmen, zonder in de drogist te moeten zoeken. Er zijn al lijnen voor tal van haartypes, nieuw is de GUHL Pluiscontrole & Veerkracht range.

De opvallende fuchsia producten, er is een shampoo, een crème-conditioner, intensive repair masker en een daily intensive treatment, zie je niet snel over het hoofd. De bestanddelen, o.a. Awapuhi (nog nooit van gehoord? Wij ook niet! Maar op het tropische eiland Bora Bora zweren ze erbij, wegens de gladmakende kwaliteiten en sensuele geur, zo hebben we ons laten vertellen), olie en keratine, beloven veel goeds, tijd voor een kleine test!

Wondermiddel?

Natuurlijk is met het gebruik van deze producten je pluizige haar niet in één klap veranderd in een zachte, stralende bos. Wonderen bestaan niet, sorry. Wat de producten, zeker als je ze naast elkaar gebruikt, wel doen, is je haar zo goed mogelijk verzorgen, met de voeding die pluizig haar nodig heeft. Daardoor wordt het, zeker als je de producten wat langer gebruiker, handelbaarder en zachter. En daar tekenen we voor! De shampoo en conditioner kosten €6,40 per stuk, het masker en de treatment heb je voor €7,99 in huis. Heb je erg pluizig haar, dan kun je de conditioner laten zitten, en uitsluitend het masker in huis halen: dit werkt net wat intensiever.