Beauty Getest

Guess Girl Eau de Toilette

Zeg je Guess dan zeg je fashion. Stijl, ‘it’, flirty, sexy. Probeer dat maar eens in een geurtje te krijgen. Met Guess Girl lukte het.

We beginnen bij de flacon, want die is meer dan de moeite waard. Met veel roze, en een heel opvallende dop in de vorm van een bloem, deels uitgevoerd in organza. Leuk en opvallend, en perfect passend bij deze bijzondere geur.

Guess Girl is er voor jonge dames, meiden die de wereld aan hun voeten hebben liggen. Die alles uit het leven willen halen, energiek, en niet bang zijn hun vrouwelijkheid daarbij op slimme manier te gebruiken. Niks mis met een goede flirt, toch?

In eerste instantie is Guess Girl vooral zoet, met o.a. frambozennectar, waar later verschillende bloemen bij komen. Eenmaal tot de kern van de geur doorgedrongen zul je merken dat het parfum sensueler wordt, met vanille en sandelhout. Een geur die steeds interessanter wordt, perfect voor de hedendaagse it-girl. De verkoopprijs van de Eau de Toilette bedraagt 33 euro voor 30 ml, oplopend tot 53 euro voor 100 ml.