Beauty

GUESS 1981: een nieuwe, tijdloze geur

GUESS 1981

Weet jij in welk jaar GUESS is opgericht? Tot de introductie van hun nieuwe geur zouden wij het niet zo uit ons hoofd kunnen zeggen, maar nu gaan we het nooit meer vergeten. GUESS 1981, een geur genoemd naar het geboortejaar van een tijdloos merk.

GUESS 1981

GUESS is een typisch Amerikaans merk, Californisch om precies te zijn. De avontuurlijke, wereldse sfeer van Los Angeles, een stad waar alles kan, staat symbool voor dit merk dat inmiddels de hele wereld heeft veroverd. Niet alleen met kleding en accessoires, maar ook met geuren.

Met GUESS 1981 gaan we terug naar de basis, terug naar die typische ‘LA girl’ die je de geur wellicht al hebt zien aanprijzen vanuit de bushokjes. Een zelfverzekerde jonge vrouw, met een eigen identiteit, die haar gevoel durft te volgen, haar leven durft te leven. Ongecompliceerd, met een sterk karakter.

GUESS 1981

Hoe ruikt dat?

Een sterke, ongecompliceerde jonge vrouw… hoe ruikt die? Daar hebben ze bij GUESS wel een idee van. Voor GUESS 1981 werd gekozen voor een combinatie van bloemen en musk, aangevuld met peer, sandelhout, cederhout en amber. De bloemige en fruitige geurtonen zorgen ervoor dat de geur licht en ongecompliceerd blijft, terwijl de wat meer aardse tonen zorgen voor diepgang en vrouwelijkheid.

Als je het ons vraagt is het prima gelukt om ‘de GUESS vrouw’ te vangen in een geur. Wat vooral prettig is, is dat de geur niet te overheersend is. Het karakter van de draagster blijft voorop staan, de geur vult dit hooguit aan. Dat maakt GUESS 1981 een geur voor iedere dag, voor dames die fijn en fris willen ruiken, zonder hun parfum te laten overheersen. Goed gedaan!

GUESS 1981 Eau de Toilette is er vanaf €33 (30 ml) en ligt al in de winkels.