Beauty

Groene primer van Etos: neutraliseert en egaliseert rode huid

groene primer etos

Als je denkt: ‘wat zal ik vandaag eens op mijn gezicht smeren?’ is de inhoud van dit groene flesje misschien niet het eerste waar je aan denkt. En toch deden wij het!

Wie zich een klein beetje in de kleurenleer verdiept weet dat iedere kleur een tegenovergestelde heeft. In het geval van geel is dat paars (en dat is waarom je een gele gloed over geblondeerd of grijs haar kunt verwijderen met zilvershampoo), bij rood is dat groen.

Groene primer van Etos

En dat is waarom de inhoud van dit flesje van Etos groen is! Heb je snel last van een rode huid (bv van die rode vlekjes in de winter, of net iets te vrolijke appelwangetjes) dan is groen wat je nodig hebt. Gebruik niet teveel, en smeer goed uit, want deze primer heeft een behoorlijke dekking. Fijne bijkomstigheid is dat de primer je huid ook direct mooi glad maakt. Daardoor kun je, als je niet van een opgemaakte look houdt, volstaan met alleen deze primer, en anders is die mooie gladde huid helemaal klaar voor een verdere make-up.

etosprimers

Heb je eenmaal een primer gebruikt, dan wil je niet meer zonder, zo is onze ervaring. Gelukkig zijn de primers van Etos (er is ook nog een transparante Skin Smoothing Primer en een roze Refreshing Primer) vriendelijk qua prijs: voor €5,99 heb je een flesje dat lang mee gaat in huis.