Beauty

GOSH Prime’n refresh

Het nieuwe jaar fris beginnen? Makkelijker gezegd dan gedaan na een week vol feestjes. Wij hebben onze hoop op GOSH gevestigd.

Op de nieuwe Prime’n refresh roller om precies te zijn. Deze neemt namelijk dat gebied van je gezicht onder handen waar je vermoeidheid als eerste ziet: je ogen.

Het gebied onder je ogen wordt bij teveel feesten en te weinig slapen snel donker, of zet wat op. Deze primer in rollervorm gaat de strijd aan met deze vermoeide oogopslag, zowel op korte als op lange termijn.

Op korte termijn heb je veel baat bij de oplichtende werking, waardoor je er direct frisser uitziet. Fijne lijntjes worden direct wat verborgen, terwijl de langer werkende bestanddelen ervoor zorgen dat de dunne huid rondom je ogen wat steviger wordt.

goshprimerefresh2

Een wonderproduct dus, dat ook nog eens verpakt is in een rollertje dat direct zorgt voor een kleine massage van de huid rondom je ogen. Dat kan, zeker na een beetje teveel feesten, nooit kwaad. Na een paar weken proberen zijn wij fan, en blijven we deze roller ook nu het feestseizoen er weer op zit gewoon gebruiken.