Beauty Getest

GOSH make-up collectie herfst 2012

Een nieuw seizoen, een nieuwe look, zo luidt de gedachte bij GOSH. Met de herfst in aantocht is het de hoogste tijd om de nieuwe herfst look eens nader te bekijken!

Ogen

De nadruk ligt duidelijk op de ogen, dit seizoen, met tal van mooie, nieuwe producten. GOSH geeft je de keuze tussen twee mascara’s. Gaat jouw voorkeur uit naar veel volume, dan ben je vast enthousiast over de Boombastic XXL Volume Mascara (11,49 euro), een product dat nakomt wat zijn naam belooft. Het handige kunststof borsteltje, met veel kleine ‘puntjes’ die de mascara perfect en lekker dik over je wimpers verdeelt doet wonderen. Ga je meer voor krul en lengte in je wimpers, dan val je (net als wij) vast voor de in een prachtige roze verpakking gestoken Catchy Eyes Mascara (11,49 euro). Het gebogen borsteltje brengt je wimpers in model, en geeft je met slechts 1 laagje een prachtige, vrouwelijke look.

Smokey eyes zijn ook dit seizoen weer een belangrijk statement, maar het aanbrengen valt nog niet altijd mee. GOSH introduceert 4 nieuwe Smokey Eye Palettes (11,49 per stuk), geleverd in een doosje dat op de voorkant ook meteen een stappenplan bevat. Breng je de, genummerde, kleurtjes precies aan zoals op het getekende oog wordt aangegeven, dan kun je bijna niet mis zitten. De oogschaduw is een beetje ‘creamy’, zodat deze mooi valt te mengen. Je ogen maak je helemaal af met de Intense Eye Liner Pen (8,79 euro), een eyeliner met een goed scherpe ‘viltstiftpunt’, om heel precies het gewenste lijntje om je ogen aan te brengen.

Kleur!

Natuurlijk is er in de nieuwe collectie ook aan de rest van je make-up gedacht. Je lippen laat je knallen met de nieuwe Volume Lip Shine (9,49 euro), een transparant gekleurde gloss die je lippen voller doet lijken en bovenal intens laat glanzen. Beschikbaar in 6 kleuren, waarbij wij de Juicy Orange een onverwachte aanrader vinden. Ook zijn er dit seizoen 5 nieuwe tinten Nail Lacquer (7,29 euro) om je look compleet te maken, de knalroze Spot On! Pink is onze onbetwiste favoriet. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!