Beauty

GOSH Forever Eyeshadow Sticks

GOSH Forever Eyeshadow Sticks

Als je ons zou vragen wat ons favoriete make-up product is, zou ons antwoord ‘potloden’ zijn. Een ruim begrip ja, dat GOSH prima begrepen heeft met GOSH Forever Eyeshadow Sticks.

GOSH Forever Eyeshadow Sticks

Make-up in potloodvorm is vanwege tal van redenen handig. Compact, makkelijk mee te nemen, vaak multi-functioneel en makkelijk op te bergen, om maar eens wat te noemen. GOSH verrast ons dit seizoen met Forever Eyeshadow Sticks, oogschaduw in stickvorm in prachtige metallic kleuren. Wij probeerden ze uiteraard uit.

Alle kleuren zijn redelijk neutraal, veel beige achtige tinten, aangevuld met paars, groen, grijs, blauw. Mooie basic kleuren voor op je ogen dus, die onderling ook nog eens prima te combineren zijn. Een lichte kleur op je ooglid, een donkere langs je wimpers, beetje vervagen, en klaar is je snelle oogmake-up. Ook daarom zijn wij trouwens fan van potloden: je hebt er geen kwasten bij nodig.

Alle tinten in deze lijn zijn metallic glanzen dus mooi. Door de olievrije en waterproof formule kunnen ze urenlang prima blijven zitten, maar dit hangt bijvoorbeeld ook van je huidtype af. Ben jij zo iemand bij wie oogschaduw al snel zijn eigen leven gaat leiden, uiteindelijk eindigend in de plooi boven je ooglid? Gebruik dan vooral een primer en/of poeder voor je met de sticks aan de slag gaat, want dat verlengt de houdbaarheid behoorlijk. Ook kun je de sticks alleen gebruiken om glimmende accenten mee aan te brengen, zeker leuk als je een matchende kleur oogschaduw gebruikt.

GOSH pakt het met deze lijn goed aan, de 8 basic kleuren kunnen ons meer dan bekoren en de sticks zijn lekker zuinig in gebruik. De houdbaarheid op de oogleden had iets beter gekund, maar met de juiste voorbereiding of combinatie met oogschaduw kun je daar zelf wat aan doen. Met een verkoopprijs van €9,79 per stuk een prima aankoop.