Beauty

GOSH CC Cream

BB cream kennen we nu allemaal wel. Maar CC cream, wat is dat nu weer? We leggen het je helemaal uit, en laten je kennis maken met de CC Cream van GOSH!

BB cream is een licht, matig dekkend product, dat vooral je huid laat stralen en iets egaler maakt. Ideaal als je een mooie huid van jezelf hebt, die slechts een beetje ‘opgefrist’ hoeft te worden.

CC cream staat voor colour correcting cream, en doet wat meer voor je huid qua corrigeren. Het product blijft licht (en oil free!) en biedt minder dekking dan een foundation, maar zorgt wel voor een nog egalere look dan de BB variant. Dat komt door de licht reflecterende pigmenten, die imperfecties vervagen en je huid duidelijker egaler maken.

Donkere kringen, kleine rode vlekjes of gewoon een wat ingedut gezicht fris je heel gemakkelijk op met een likje van deze CC Cream van GOSH. Dankzij de SPF 10 bescherming wordt je huid ook minder blootgesteld aan de zon, terwijl de hydraterende eigenschappen je huid voeden. Heb je snel last van een glimmende huid dan valt een matterend poedertje na het aanbrengen wel aan te bevelen.

goshcccream2

Waar wij een BB cream gebruiken op dagen dat onze huid er al redelijk fris uitziet, bewaren we de CC variant voor de dagen waarop we toch even schrikken als we in de spiegel kijken. De CC Cream van GOSH is er in 4 tinten en kost 12,99 euro, te koop bij Kruidvat.