Beauty

GOSH BB Skin Perfecting Kit

Het geheim van een verzorgde look, een perfect opgemaakt gezicht? Details! Met de BB Skin Perfecting Kit van GOSH kom je een heel eind.

In dit handige doosje vind je twee concealers en één highlighter, waarmee je wonderen kunt verrichten. Met de donkerste concealer bedek je imperfecties – rode vlekjes, puistjes etc-, terwijl je met de lichte kleur bijvoorbeeld donkere wallen onder je ogen weg kunt werken.

De highlighter tenslotte gebruik je om punten die je extra wilt laten stralen mee op te laten vallen. Je jukbeenderen en het gebied onder je wenkbrauwen bijvoorbeeld. Je zult zien dat je daar zelfs op een dag dat je gezicht in standje ‘beuh, het is weer herfst’ staat enorm van opfrist.

Handig van GOSH om dit in een handig doosje te bundelen. Past makkelijk in je toilettas of op je make-up plankje, en zal al snel een onmisbaar onderdeel van je make-up routine worden. Het enige wat we missen zijn bijgeleverde kleine kwastjes, maar met je vinger (of een los kwastensetje) kom je natuurlijk een heel eind. Voor 12,49 euro te koop bij Kruidvat.