Beauty

GOSH BB Powder

BB, CC, het zijn de toverletters in make-up land. GOSH introduceert nu ook een BB Powder, wij probeerden hem uiteraard uit.

BB draait om het benadrukken van je natuurlijke schoonheid, niet om camoufleren. BB producten zijn dus niet volledig dekkend, maar laten je huid vooral stralen en iets egaler lijken. Prima dus op dagen dat je huid er toch al ok uitziet, maar best een klein beetje hulp kan gebruiken.

Het BB Powder van GOSH is er in drie tinten, en vormt de perfecte finishing touch om jouw natural beauty extra uit te laten komen. Op dagen dat je alleen wat glim wilt voorkomen gebruik je hem solo, op dagen dat je net wat meer wilt combineer je hem met je BB Cream of foundation.

Waar veel poeders echt poederig zijn, en duidelijk zichtbaar zijn op je huid, is het BB Powder juist zacht en romig, en versmelt het mooi met je huid. Toch heeft het wel het belangrijkste voordeel van een poeder, matteren, en zorgt dit BB Powder dus dat je mooi, en niet glimmend voor de dag komt. Mooie uitbreiding van het BB assortiment!